Anasayfa > Oyun Haberleri > Obsidian, Grounded Güncellemeleri Hakkında Konuştu

Obsidian, Grounded Güncellemeleri Hakkında Konuştu

2020 çıkışlı hayatta kalma aksiyon ve macera oyunu Grounded hakkında geliştiricilerden açıklama geldi. Geliştirici stüdyo Obsidian yaptığı bir açıklamada Grounded güncellemeleri hakkında konuşarak yapmayı düşündükleri değişikliklere değindi.

Grounded Güncellemeleri

Oyun dünyasının sevilen stüdyolarından Obsidian, Grounded’ı 28 Temmuz 2020’de ilk defa piyasaya sürmüş ve oyuncuların beğenisine sunmuştu. Erken erişim olarak çıkış yapan Grounded için Obsidian, oyunu getirdiği güncellemelerle geliştirmeye ve iyileştirmeye devam ediyor. Fakat geliştirici ekip yapılan bu güncellemelerin sıklığından ve içeriğinden sıkılmış olacak ki yaptıkları bir paylaşımla bu durumda değişikliğe gideceklerini duyurdu. Geliştirici ekip, oyunu güncellemeye ve yeni içerikler getirmeye devam edeceklerini fakat bu güncellemelerin sıklığını azaltacaklarını söyledi.

Grounded Güncellemeleri

Obsidian’ın resmi internet sitesi üzerinden Grounded güncellemeleri hakkında yapılan paylaşımda geliştirici ekip, oyuna getirdikleri güncellemelerin sıklığından ve içeriğinden bahsetti. Küçük bir ekiple oyuna aylık güncelleme getirmenin zor ve yorucu bir iş olduğundan bahseden paylaşımlarında geliştirici takım, bunu çok daha sağlıklı ve aynı zamanda verimli bir şekilde yapmak istediklerini belirtti. Ekip, bundan sonra gelecek değişikliklerin ve güncellemelerin öncekiler kadar sık olmayacağını fakat içerik ve amaç olarak çok daha etkili olacağını da paylaşımlarında belirtti. Obsidian bu sayede ufak şeylerle uğraşmaktansa zaman gerektiren büyük değişikliklere daha kolay odaklanabilecek. Paylaşımda ayrıca güncellemeler arasındaki boşluğun uzamasıyla geliştirici ekibin oyun için çok daha iyi olacak anlamlı güncellemeler üzerinde çalışabilecek olmasına da yer verildi.

Cloudpunk Geliştiricisi, Cyberpunk Temalı Yeni Oyunu Nivalis’i Duyurdu

Obsidian bu paylaşımın yanı sıra önümüzdeki ay gelecek olan Haziran 2021 güncellemesinin de getirdikleri en büyük güncellemelerden birisi olacağını söyledi. Oyun şimdilik hala erken erişimde olsa da işler Obsidian için iyi gözüküyor. Çıkış yaptığında da oyuncular tarafından beğenilen Grounded, popülaritesini korumaya devam ediyor. Obsidian her ne kadar oyunu geliştirmeye ve iyileştirmeye devam edeceklerini söylese de oyunun ne zaman erken erişimden çıkacağı konusunda bir ipucu vermedi. Grounded’ı şu anda Steam üzerinden 179,00 TL’ye alabilir veya Xbox Game Pass üzerinden aylık üyelik sistemiyle oynayabilirsiniz.

 

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir