Anasayfa > Oyun Haberleri > Oddworld: Soulstorm İçin Yeni Fragman Yayınlandı

Oddworld: Soulstorm İçin Yeni Fragman Yayınlandı

Oddworld: Soulstorm için yeni fragman yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Yaşı büyük oyuncuların PlayStation 1 dönemlerinden tanıyacağı Oddworld serisi yeni jenerasyonda dönüş yapıyor. Dün yapılan PlayStation 5 etkinliğinde gösterilen oyun, şüphesiz en ilginç oyunlar arasında yer alıyordu. Oddworld Inhabitants tarafından geliştirilen oyun serisini kısaca özetlemek gerekirse eğer platform, aksiyon ve bulmaca ögelerinin kara mizah ve gerilim ile süslenip önümüze sunulmuş bir şaheser diyebiliriz. Nostaljik duygularla oynanacak bu oyunda karakterimiz kendine yeni silahlar ve aletler oluşturacak. Az önce de belirttiğimiz gibi her ne kadar oyunda mizahi tarafın ağır batığını görsek de oyun bir yandan oldukça karanlık ve ürkütücü bir atmosfer sunuyor. işte Oddworld: Soulstorm için yayınlanan fragman:

Oddworld: New ‘n’ Tasty adlı 2014 yapımı eserin devamı niteliğinde olan oyunun henüz çıkış tarihin ve fiyatı belli değil. Oyun, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için kısa süreliğine exclusive olarak gelecek fakat daha sonradan PC platformu için de çıkışını yapacak. Siz de oyun hakkındaki görüşlerinizi ve fikirlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

Cyberpunk 2077’den Yepyeni Görüntü!

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir