Anasayfa > Oyun Haberleri > Oddworld: Soulstorm, PC’ye De Çıkış Yapacak

Oddworld: Soulstorm, PC’ye De Çıkış Yapacak

Oddworld serisinin en yeni oyunu olan Oddworld: Soulstorm, 2021 ilkbaharında Playstation konsollarıyla beraber PC için de çıkış yapacak.

Platformer oyun dünyasının klasiklerinden biri olan Oddworld, yeni çıkacak oyununun Epic Games’in İlkbahar Gösterimi’nde yer almasıyla Playstation konsollarının yanında PC için de çıkacağını doğrulamış oldu. Nisan civarında çıkması beklenen Oddworld: Soulstorm, daha önce görmediğimiz ayrıntılarda bir oyun içi görüntü fragmanını da beraberinde yayımlayarak hayranlarını bir hayli sevindirdi.

Project Cars Go Çıkış Tarihi Sonunda Duyuruldu

Oddworld geliştiricisi, Soulstorm’un serinin ilk oyunu olan Abe’s Odyssey (1997) ile tam olarak bir hikaye bağlantısı olduğunu, ve bu oyunun Abe’s Odyssey’in “gerçek” devam oyununu açıkladı. İlk olarak akıllarındaki fikrin bu serinin bir beşleme olması gerektiğini de üstüne eklemeleri, yeni çıkacak Oddworld: Soulstorm’dan sonra 3 oyun daha gelebileceği fikrini uyandırdı.

oddworld

İlk olarak 2017’de çıkış yapması beklenen Oddworld: Soulstorm, bazı aksaklıklar nedeniyle önce 2020’ye, ve en sonunda 2021 ilkbaharına ertelendi. Ancak bu arka arkaya gelen ertelemelerin sonucu fiyasko çıkacak gibi gözükmüyor, çünkü görüntüler şimdiden bir hayli ilgi çekici. Steampunk havasıyla dolup taşan Oddworld dünyasının 24 yıl aradan sonra hikayesine kaldığı yerden devam etmesiyle bakalım baş karakterimiz Abe’i nasıl bir gelecek bekliyor.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir