Anasayfa > Oyun Haberleri > Origin TL Üzerinden Fiyatlandırma Yapmaya Başladı

Origin TL Üzerinden Fiyatlandırma Yapmaya Başladı

EA Games’in çevrimiçi oyun platformu olan Origin TL seçeneğini de alışverişlerde resmi olarak kullanıcılarına sunmaya başladı. Detaylar haberimizde.

Oyun platformlarının verdiği kıyasıya yarışın taraflarından biri olan Origin‘den Türk oyuncularının gönlünü kazanan bir hamle geldi. Electronic Arts‘ın oyun platformu olan Origin ülkemizdeki oyuncular tarafından uzunca bir süredir talep edilen Türk Lirası üzerinden fiyatlandırmayı platformdaki tüm oyunlarda uygulamaya başladı. Bu güne kadar Türkiye’yi Euro bölgesinde varsayarak Euro üzerinden fiyatlandırma uygulayan Origin oyunların fiyat etiketlerinde TL cinsinden fiyatlandırmaya yer vermeye başlamış durumda.

Origin TL

Daha öncesinde güncel kurun değişkenliği gibi sebeplerle kafa karıştırıcı olabilen oyun fiyatları böylece ir standarda da oturtulmuş oldu. Steam ve Epic Games Store‘un uzunca bir süredir uyguladığı TL cinsinden ödeme kabul etme opsiyonuna yeni adapte olmuş olan Origin bu şekilde ülkemizde daha fazla oyuncuya hitap edebilecek mi hep birlikte göreceğiz. Origin‘in Türk Lirası kabul etmeye başlaması ile birlikte ülkemizdeki oyuncuları sevindirecek bir müjdeli haber daha geldi. Origin TL fiyatlandırması ile birlikte oyun fiyatlarını da diğer platformlar ile aynı seviyeye çekmiş durumda. Böylece EA Games‘in popüler oyunları olan Star Wars Jedi: Fallen Order, Star Wars: Squadrons ve The Sims 4 gibi yapımların fiyatı platform üzerinde 279.99 TL‘lik fiyat etiketine sahip olmuş vaziyetteler. Origin‘in attığı bu TL adımı ilerde EA Games oyunlarına getirilecek Türkçe dil desteğinin de önünü açar mı bunu zaman gösterecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir