Anasayfa > Oyun Haberleri > Orwell: Keeping an Eye On You Üç Yeni Dille Karşımızda – Güncelleme Detayları

Orwell: Keeping an Eye On You Üç Yeni Dille Karşımızda – Güncelleme Detayları

“Güvenlik mi, özgürlük mü?” ikilemini işleyen oyun Orwell: Keeping an Eye On You, üç yeni dil desteğiyle ve Türkçe sistemlerle alakalı bir hata düzeltmesiyle karşımızda.

Orwell: Keeping an Eye On You, Osmotic Studios tarafından geliştirilmiş, 2016’da piyasaya sürülmüş bir oyun. Oyun isminden de anlaşıldığı gibi 1984’ün yazarına bir gönderme bulunuyor. Oyunun hikayesinde kullandığımız, halkı gözetlediğimiz “Orwell” adlı uygulama güvenliği sağlamamıza yardımcı oluyor. Topluluğun katkısıyla oyuna sürekli yeni diller ekleniyor.

Gelen yeni güncellemeyle birlikte oyuna eklenen diller İtalyanca, Japonca ve Endonezce oldu. Bunun dışında, işletim sisteminizin dilinin oyunun diliyle aynı olmaması sonucunda ortaya çıkan karakter hataları düzeltildi.

Özellikle Türkçe işletim sistemlerinde ortaya çıkan bir hata düzeltmesi de güncelleme kapsamında. Türkçe işletim sistemi olan bilgisayarlarda oyunu oynarken üçüncü kısımda “Insider” kısmı açılmıyordu, böylece oyun takılıyordu. Gelen güncellemeyle birlikte bu da düzeltildi. Oyun Steam’de an itibarıyla 18.50 TL’ye satılmakta. Oyunun Türkçe çevirisine destek olmak isterseniz buraya tıklayarak topluluğun çeviriye yardım ettiği siteye ulaşabilirsiniz.

Yeni Sherlock Oyunu: Sherlock Holmes Chapter One 2021’de Geliyor!

Bu hatayı bizzat yaşayıp oyunun destek ekibine bir e-posta göndermiştim, sorun günler içinde gelen bir güncellemeyle çözüldü. Tesadüf müdür bilmem fakat oyuncusuna kulak veren, attığım e-postalarla ilgilenen Osmotic Studios’a teşekkürlerimi sunmak isterim.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir