Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Sherlock Oyunu: Sherlock Holmes Chapter One 2021’de Geliyor!

Yeni Sherlock Oyunu: Sherlock Holmes Chapter One 2021’de Geliyor!

Ünlü dedektifin mevcut oyundan önceki hikâyesini anlatacak oyun Sherlock Holmes: Chapter One, 2021’de PS4, PC, X1 ve gelecek konsollar için piyasaya sürülecek.

Frogwares tarafından geliştirilen serinin yeni oyunu, mevcut oyun Sherlock Holmes: Crimes and Punishments’tan önce geçen olayları anlatacak, yani bir prequel olarak piyasaya sürülecek.. Yayımlanan tanıtım videosunda Sherlock Holmes’ü gençliğinde pek de alışmadığımız, yorumlara göre oyuncuların da genel olarak pek beğenmediği bir tarzda görüyoruz.

Annesinin ölümü üzerine memleketine dönen Holmes, maceralarını her zamanki gibi Londra’da değil, bu sefer Akdeniz’de yaşayacak. Videoda gösterildiği üzere evine girdikten sonra bu sakin yerleşim yerinin göründüğü gibi olmadığını anlayan Sherlock’un gizemleri çözmek için yaşadıklarına şahitlik edeceğiz.

Tanıtımda dikkat çeken en önemli unsur bahsettiğimiz üzere Sherlock’un tarzı. Genelde oturaklı, karizmatik biri olarak resmedilen karakterin tabiri caizse “havasından geçilmeyen” bir genç olarak görünmesi hayranların pek de hoşuna gitmemiş durumda.

My Friend Pedro Televizyona Uyarlanabilir

Sherlock Holmes: Chapter One için yayımlanan tanıtım videosunun oyun içi görüntü değil, motor görüntüleri olduğunu da belirtelim. Oyun 2021’de bütün platformlarda piyasaya sürülecek. Steam, Epic Games için sayfaları hazır olan oyunun konsol versiyonu hakkında detaylı bilgiye daha sonra sahip olacağız. Oyunun yeni nesil konsollarda da oynanabileceği oyunculara bildirildi. Peki siz yeni Sherlock oyunu hakkında neler düşünüyorsunuz? Beklentileriniz neler?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir