Anasayfa > Sanat Haberleri > My Friend Pedro Televizyona Uyarlanabilir

My Friend Pedro Televizyona Uyarlanabilir

John Wick serisinin yaratıcılarından biri olan Derek Kolstad televizyona uyarlamak için senaryo arayışı içinde. Uyarlamak için değerlendirdiği yapımlardan birisi ise 2019 en ses getiren bağımsız yapımlarından My Friend Pedro.

my friend pedro

John Wick serisinin yaratıcılarından Derek Kolstad, televizyona uyarlamak için 2019 yapımı My Friend Pedro‘yu ve 2017 yapımı daha az bilinen Bendy and the Ink Machine‘i değerlendiriyor. Comicbook ile yaptığı röportajda planlarından bahseden Kolstad,  John Wick’de yaşadığı bir kere daha yaşamak istediğini belirtiyor.

Arkadaşlık hakkında şiddetli bir bale” olarak tarif edilen My Friend Pedro, bir adamın bir muz uğruna yolundaki herkesi yok etmesini anlatıyor. Geçen yıl çıkan My Friend Pedro çıktığı ilk hafta 250.000 satışa ulaşmıştı. Şu haberimizde de bahsettiğimiz gibi, geçtiğimiz ay ise oyun PS4‘e çıkmıştı.

benny and the ink machine

Benny and the Ink Machine ise 2017 çıkış yapan bir başka yapım. Disney tarzındaki karakterleri ve hikaye anlatımıyla oyuncuların gönlünü kazanan bir oyun. Fakat oyun ilk bakışta sevimli görünse de aslında bir korku-aksiyon oyunu. Tasarım olarak ise başarılı bir yapım olan Cuphead‘i andırıyor.

Derek Kolstad’ın bu iki oyundan esinlenerek farklı bir senaryo mu yazacağı, yoksa bu oyunların senaryolarını direk mi uyarlayacağını henüz bilmiyoruz. Fakat Kolstad’ın söylediğine göre uyarlamalar için bilgisayarın başında çalışmayı sürdürüyor. İlerleyen günlerde detayları hep birlikte göreceğiz.

 

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir