Anasayfa > Oyun Haberleri > Orwell’s Animal Farm Çıkış Tarihi Belli Oldu

Orwell’s Animal Farm Çıkış Tarihi Belli Oldu

George Orwell tarafından kaleme alınan ünlü romandan uyarlanan Orwell’s Animal Farm çıkış tarihi nihayet belli oldu. Detaylar haberimizde.

Ülkemizde Hayvan Çiftliği adı ile okuyucularla buluşmuş olan ve dünya genelinde birçok şekilde uyarlaması bulunan roman bu kez de oyun formunda karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda duyurusu yapılan oyun için bu kez elimizde nihayet bir çıkış tarihi bulunuyor. Orwell’s Animal Farm çıkış tarihi Amerika’da gerçekleşecek olan seçimlere ufak bir gönderme niteliği taşıyan kısa bir fragman ile birlikte duyuruldu. Yapılan bu duyuruya göre oyun PC ve mobil cihazlar için 10 Aralık tarihinde çıkışını gerçekleştirecek.

Oyuncuların seçimlerine dayalı olarak ilerleyecek olan oyunda tıpkı kitapta olduğu gibi insan sahiplerinin yönetimini yıktıktan sonra çiftliğin idaresini ele geçiren hayvanları kontrol edeceğiz. Ancak hikaye her zaman alıştığımız şekilde ilerlemeyecek ve oyuncunun verdiği kararlar oyunun gidişatında etkili olacak. Tercih edilen grafik ve hikaye anlatma tarzı ile de oldukça dikkat çekici olan oyun bakalım ilerleyen günlerde gerçekleştireceği çıkışı ile birlikte beklentileri karşılayabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir