Anasayfa > Oyun Haberleri > Outer Wilds İçin Yeni Ek Paket Geliyor

Outer Wilds İçin Yeni Ek Paket Geliyor

Birçok oyuncunun gönlüne taht kurmuş olan ve birçok dalda ödül almış olan Outer Wilds, Echoes of the Eye adında yeni bir ek paket alıyor.

2019’da Annapurna Interactive ve Mobius Digital tarafından yayımlanan Outer Wilds, birçok oyuncu tarafından çok olumlu yorumlar alan ve hatta BAFTA ödüllerinde yılın oyunu olarak seçilen bir oyundu. Sonsuz bir zaman döngüsü içerisinde güneş sisteminizdeki sırları öğrenmeye çalıştığımız bu uzay macerasının şimdi ise hikayesine bu ek paket ile yeni maceralar ve sırlar eklenecek. Ek paketin çıkış tarihi ise 28 Eylül 2021.

FIFA 22 Resmî Oynanış Fragmanı Oyuncularla Buluştu

Fragmandaki müzik ve ambiyansından anlaşıldığı üzere biraz daha gizem ve hatta belki korku yönünde olacak gibi duran bu ek pakette gösterilen mekanlar ise oyunda daha önce gördüğümüz mekanlar gibi durmuyor. Belki de başka bir güneş sisteminde başka gezegenlerde maceraya çıkıyor olabilir ya da başka bir zaman diliminde güneş sistemini araştıracak olabiliriz. Fragman aşina olduğumuz Outer Wilds Ventures korosundan bir melodi ile başlarken, aynı zamanda aşina olmadığımız bir uydu ile kafada soru işaretleri çıkarıyor.

Outer wilds

Ek paketin ismi de bir hayli dikkat çekici, çünkü Echoes of the Eye (Gözün Yankıları), oyunun en önemli hedeflerinden biri olan Eye of the Universe (Evrenin Gözü) ile bağlantılı. Oyunda keşfedilecek neredeyse her şeyi keşfetmeden oyunu bitirmek çok zor olduğu için oyuncuların arasında ise şimdiden bir soru oluştu: Daha neyi keşfedeceğiz ki? Yapımcılar ise bu sorunun cevabının 28 Eylül’de, yani paketin çıkış tarihinde keşfedilmeyi beklediğini, ve Outer Wilds’ın en karanlık sırlarını öğreneceğimizi söyledi.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir