Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch 2 PvP Gelecek Hafta Görücüye Çıkıyor

Overwatch 2 PvP Gelecek Hafta Görücüye Çıkıyor

Overwatch 2 PvP gelecek hafta görücüye çıkıyor. Merakla beklenen oyunla ilgili ilk görüntüler ve PvP detayları 20 Mayıs’ta yayınlanacak.

Overwatch’u heyecanlı olduğu kadar tedirgin edici günler de bekliyor. Yakın zamanda Overwatch’ın arkasındaki isim olarak bilinen Jeff Kaplan, Blizzard ile yollarını oldukça olaylı bir şekilde ayırmıştı. Kaplan, Overwatch’taki görevinin yanı sıra Blizzard’ın yönetim kadrosunda da yer alıyordu. Şirketle 20 yıldır çalışan Kaplan, MMORPG efsanesi World of Warcraft’ın da tasarım ekibinde görev almıştı. Overwatch 2 yayınlanma yolundayken böyle bir kararın alınmasının oyun üzerinde ne etkiler doğuracağı ise merak edilen detaylar arasındaydı. Ancak öyle görünüyor ki daha fazla merak etmemize gerek kalmayacak. Jeff Kaplan’ın yerini alan Aaron Keller yeni Overwatch görüntülerinin 20 Mayıs’ta yapılacak canlı yayında oyuncularla buluşacağını haber verdi.

Jeff Kaplan Blizzard ile Yollarını Ayırdı

Overwatch 2 PvP performansının görücüye çıkarılacağı canlı yayında Aaron Keller’ın yanı sıra, baş tasarımcı Geoff Goodman ve sanat yönetmeni Dion Rogers da yer alacak. Bu isimlerin yanı sıra geliştirici takımından başka isimler de canlı yayında yeni haritaları ve oyuna getirilen değişiklikleri gösterecekler.

Keller, Kaplan’dan boşalan yeri doldurmak için elinden geleni yapıyor. Canlı yayına ek olarak Reddit’e konuk olacak olan Keller, burada oyunun hayranlarıyla Overwatch sohbeti yapacak. Sohbetin bir nutuk şeklinde ilerlemeyeceği şeklinde espri yapan Keller, Overwatch 2’nin yapım aşaması ve oyunu nelerin beklediğiyle ilgili konuşacağını belirtti.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir