Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch Anniversary 2021 İçin Tarih Belli Oldu

Overwatch Anniversary 2021 İçin Tarih Belli Oldu

Blizzard tarafından geliştirilen sevilen FPS oyunu Overwatch Anniversary 2021 etkinliği ile çok yakında bizlerle olacak. Detaylar haberimizde.

2016 yılında çıkışını gerçekleştiren ve çıkış yaptığı yılın en iyi oyunu da olmak üzere pek çok ödülü kucaklayan Overwatch Blizzard tarafından ilgi ile geliştirilmeye devam ediyor. Oyuna eklenen yeni karakterler, farklı haritalar ve değişik etkinlikler oyuncuların ilgilerini kaybetmemelerini de sağlıyor. Her yılın belirli dönemlerinde düzenlenen ve Overwatch için artık klasikleşmiş olan etkinliklerden biri de Anniversary. Overwatch‘ın bir nevi doğum gününün kutlandığı etkinlik bu yıl yine karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncular tarafından da sevilen Overwatch Anniversary etkinliğinin içinde bulunduğumuz 2021 yılında ne zaman başlayacağı da nihayet belli oldu.

Overwatch Nvidia Reflex Desteğine Sahip Oldu

Blizzard cephesinden gelen bilgilere göre etkinlik 18 Mayıs itibariyle başlayacak ve 8 Haziran tarihinde ise sona erecek. Her Overwatch etkinliğinde olduğu gibi özel kostümler de yine bizleri bekliyor olacak. Oyuncular tarafından etkinliğe dair en çok merak edilenlerin başında kostümler geliyor. Bu yılın etkinlik kostümleri etkinliğe özel loot box’lar içerisinden veya mağazadan 3.000 coin karşılığında elde edilebilecek. Geçtiğimiz yılların Anniversary kostümlerine ise yine loot box’lardan veya mağazadan 1.000 coin karşılığında erişebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak her hafta yenilenecek bir biçimde etkinlik boyunca arcade oyun modlarında kazanacağınız her 3 galibiyet etkinliğe özel profil ikonu, 6 galibiyet özel sprey ve 9 galibiyet ise efsanevi bir kostüm kazandıracak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir