Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch Nvidia Reflex Desteğine Sahip Oldu

Overwatch Nvidia Reflex Desteğine Sahip Oldu

Overwatch Nvidia Reflex teknolojisinin gücünden yararlanmaya başlayarak oyunculara daha iyi bir oyun deneyimi yaşatmayı vadediyor. 

Blizzard tarafından geliştirilen ve 2016 yılında piyasaya sürülmüş olan Overwatch hala geliştiriciler tarafından güncel tutulmaya devam ediliyor. Oyuna eklenen yeni karakterler, haritalar ve etkinliklerin yanı sıra geliştiriciler son teknolojiyi de oyunlarına entegre etmekte kararlı. Bu bağlamda Nvidia Reflex güncellemesi almış olan Overwatch bizlere çok daha sorunsuz bir oyun deneyimi vadetmesi ile dikkat çekiyor.

Overwatch Nvidia Reflex

Overwatch 2’nin Yeni Kahraman Tasarımları Yayınlandı

Şimdilik PTR sunucusunda test aşamasında bulunan teknoloji oyunculara sistem gecikmesinde yarı yarıya bir düşüş vadediyor. Bu da çok daha hızlı ve akıcı bir oyun deneyimi anlamına geliyor. Tepki süresinde ciddi manada azalmaya neden olan sistem sayesinde komutlar neredeyse anında algılanabiliyor. Verilen komut ve karakterin vereceği tepki arasındaki azalma da neredeyse harekete geçildiği an karşılık almayı ve böylelikle çok daha iyi tepkiler almayı sağlıyor. Nvidia Reflex teknolojisinin PTR sunucusundaki test sürecinin bitmesinin ardından oyuna eklenmesi bekleniyor. Ancak oyuncular tarafından da dört gözle beklenen özelliğin test sürecinin sonuna ne zaman geleceği şimdilik gizemini koruyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir