Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch Archives 2021 Etkinliği İçin Tarih Belli Oldu

Overwatch Archives 2021 Etkinliği İçin Tarih Belli Oldu

Oyuna yepyeni kostümler, kozmetikler ve oyun modları ekleyecek olan Overwatch Archives 2021 etkinliği çok yakında başlıyor. Detaylar haberimizde.

Geliştirici ve yayıncı koltuğunda oyun dünyasının devlerinden olan Blizzard Entertainment‘ın oturduğu ve 2016 yılında piyasaya sürülmüş olan Overwatch çıkışını gerçekleştirdiği yılın en iyi oyunu da olmak üzere pek çok ödülü kazanmayı başarmış sevilen bir yapım. Oyuncuların oyuna karşı olan ilgisini diri tutmak ve yeni içerikler ile oyunu zenginleştirmek için ellerinden geleni yapan geliştirici ekibin bu konuda oldukça başarılı olduğunu da söylemek gerek. Şimdilerde Overwatch 2 için üzerinde çalışan ve yoğunluğunu buraya kaydırmış olan geliştirici ekip her ne kadar oyuncular tarafından Overwatch ile fazla ilgilenmemekle suçlansa da bu yılın Archives etkinliğinde bizleri yine yepyeni içerikler bekliyor olacak.

Overwatch 2’nin Yeni Kahraman Tasarımları Yayınlandı

Overwatch‘ın hikayesine odaklanılan ve PvE görevlerin ağılıkta olduğu Overwatch Archives 2021 etkinliği 6 Nisan tarihinde oyuncularla buluşacak. Merakla beklenen etkinlik 27 Nisan tarihinde ise sona erecek. Oyuncuların bir takım halinde Omnic‘lere karşı mücadele verecekleri oyun modlarının yanı sıra her yıl olduğu gibi etkinlik özel kostümleri de bizleri bekliyor olacak. Etkinliğin kostümleri henüz ortaya çıkmamış olsa da geçen yılın etkinlik kostümleri mağaza ve loot box‘lar içerisinden erişilebilir olacak. Geçtiğimiz etkinliğin Legendary kostümleri 1.000 coin karşılığında satın alınabilecekken bu yılın Legendary statüsündeki etkinlik kostümlerinin değeri ise 3.000 coin olacak. Tüm bunlara ek olarak etkinliğin sona ereceği 27 Nisan tarihinden sonra Archives kostümlerine bir sonraki senenin etkinliğine kadar erişilemeyecek. Kısacası bu kostümlerden birine sahip olma niyetindeyseniz elinizi çabuk tutmanızda fayda var.ıı

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir