Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch Ekibi Elon Musk’ın Çağrısına Yanıt Verdi

Overwatch Ekibi Elon Musk’ın Çağrısına Yanıt Verdi

Daha önce de Overwatch oynadığını söyleyen Elon Musk’ın çağrısına Overwatch ekibi kayıtsız kalmadı. Detaylar haberimizde.

Daha önceki açıklamalarında favori video oyununun Overwatch olduğunu söylemiş olan Elon Musk bu açıklaması ile oyuncular arasında oldukça konuşulmuştu. Geçtiğimiz gün Twitter’da başlayan bir diyalog da Overwatch geliştiricilerinin Elon Musk‘ın isteğini yerine getirmelerine kadar vardı. Musk bir gönderisi altında ”Torbjörn main misin?” diye soran bir takipçisine evet yanıtını verdikten sonra işin içerisinde Overwatch ekibi de dahil oldu.


Geliştirici ekip Mars yüzeyi üzerine montajlanmış bir taret fotoğrafı paylaşarak ”Bunun hakkında bir süredir düşünüyoruz. Bizi ara.” şeklinde çağrıda bulundular. Musk ise buna karşılık olarak ”Lütfen Torbjörn’ün taretlerini güçlendirin” ve ”Ya da belki stratejik serbestlik için 2 daha zayıf taret de ekleyebilirsiniz” dedi ve isteği de yanıt buldu.


Overwatch ekibi yayınladıkları bir videoda Musk‘ın isteğini yerine getirdiler. Horizon Lunar Colony haritasında tam da Musk‘ın istediği gibi bir güçlü ve iki zayıf taret ile oynanışın nasıl olacağını gösteren geliştiriciler buna ek olarak taretlere bir de uçma yeteneği eklediler. Elon Musk‘ın bu isteğine kavuşması elbette ki oyun içerisinde oldukça zor gözükse de Overwatch‘ın deneysel modu içerisinde bu dileğine kavuşması mümkün.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir