Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch Halloween 2020: Overwatch Cadılar Bayramı Etkinliği Başlıyor

Overwatch Halloween 2020: Overwatch Cadılar Bayramı Etkinliği Başlıyor

Overwatch Halloween 2020 etkinliği başlıyor. Diğer çok oyunculu yapımlar gibi Overwatch da Cadılar Bayramı’nı etkinliksiz pas geçmiyor.

Halloween (Cadılar Bayramı), kökünü Pagan geleneklerinden alan ve batı dünyasında her yaştan kişinin dört gözle beklediği bir  bayram. Herkesin kostümler giydiği ve çocukların tıpkı bizde olduğu gibi komşularından şeker istemeye çıktığı bayramı oyun yapımcıları da boş geçmiyor. Örneğin, World of Warcraft, Cadılar Bayramı’nı her sene özel bir dungeon etkinliği yapıyor. Steam de, Cadılar Bayramı’nda özellikle korku türündeki oyunları için bir dizi indirime gidiyor. Team Fortress 2 ise, Cadılar Bayramı Etkinliği sayesinde en verimli dönemlerinden birini yaşıyor. Overwatch da Cadılar bayramını boş geçmeyen oyunlardan.

Bedava Overwatch Promosyonu Yetkililerce Durduruldu

Overwatch Halloween 2020 etkinliği 13 Ekim‘de, yani yarın başlıyor. Etkinlik 13 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Etkinliğin ismi ise Halloween Terror 2020 olacak. Overwatch’ın Twitter sayfasında yapılan duyurudan anlaşıldığı kadarıyla, Halloween Terror 2020 bir dizi kozmetikle gelecek. Ayrıca, Brigitte, D.Va, Echo ve Sombra’ya yeni skinlerler de geliyor gibi görünüyor.

Overwatch’ın Cadılar Bayramı etkinlikleri, genel olarak başarılı kabul ediliyor. Örneğin, geçen seneki Halloween Terror etkinliğinde Junkenstein‘ın PvE etkinliği yeniden oyuna getirilmişti ve oyuncular Junkenstein ve saz arkadaşlarıyla hesaplaşmanın tadını çıkarmışlardı. Geçen seneki Cadılar bayramında varolan diğer etkinlikler ise, çeşitli oyun modlarında arka arkaya kazanılan oyunların, icon, sprey ve yeni skinler vermesi olmuştu.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir