Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch Kanezaka Adlı Yeni Bir Haritaya Kavuştu

Overwatch Kanezaka Adlı Yeni Bir Haritaya Kavuştu

Geliştirici koltuğunda Blizzard’ın oturduğu sevilen FPS oyunu Overwatch Kanezaka adlı yeni bir haritayla oyuncuların karşısına çıktı. Detaylar haberimizde.

Overwatch çıkışından bu yana pek çok yeni karaktere, oyun moduna ve haritaya kavuşarak oyun içeriğini sürekli güncel ve ilgi çekici tutmak konusunda başarılı oldu. Oyuncuların da ilgilerini kaybetmemelerini sağlayan bu yaklaşımın sonucu olarak Overwatch bir haritayı daha oyunculara sınmaya hazırlanıyor. Tıpkı Petra ve Chateau Guillard gibi bir Deathmatch ve Team Deathmatch oyun modlarında karşımıza çıkacak olan Kanezaka PTR sunucusunda oyuncuların deneyimlemelerine açılmış vaziyette.


Hanamura‘yı çevreleyen bölge olarak oyunculara sunulmuş olan Kanezaka bölgenin özelliklerine uygun olarak geleneksel Japon mimarisinden esintiler taşıyor. Bu esintiyi modern mimari ile de birleştirmeyi başarmış olan Kanezaka içerisinde bulunan ve Japonya’da yaygın olan ‘kedi kafeleri’ gibi farklı yapılar ile Overwatch oyuncuları tarafından şimdiden ilgiyle karşılanmış vaziyette. Devam etmekte olan Winter Wonderland 2020 etkinliği ile birlikte oyunculara bir sürpriz daha sunmuş olan geliştirici ekip Overwatch 2‘nin de iyiyden iyiye yaklaşmaya başladığı şu günlerde bakalım başka ne gibi yenilikler ile karşımıza çıkacaklar?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir