Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch Winter Wonderland 2020 Başladı

Overwatch Winter Wonderland 2020 Başladı

Overwatch oyuncularının dört gözle bekledikleri Overwatch Winter Wonderland 2020 etkinliği nihayet başladı. Detaylar haberimizde.

Kış mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı ve bir yılı daha geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde oyunlar da yavaş yavaş kışın o büyüleyici temasına bürünmeye başlamış vaziyetteler. Blizzard da Overwatch oyuncularının karşısına her yıl bu dönemde olduğu gibi yine bir Winter Wonderland etkinliği ile çıkıyor. 15 Aralık itibariyle başlamış olan etkinlik 5 Ocak tarihine kadar devam edecek.

Overwatch Winter Wonderland 2020 ile birlikte özlediğimiz iki oyun modu da geri dönüyor. Mei’s Snowball Offensive ve Yeti Hunt modları etkinliğin bitiş tarihine kadar erişilebilir olduktan sonra bir sonraki etkinliğe kadar oyuna veda edecekler. Freezethaw Elimination adlı yeni oyun modu ise dörder kişilik iki takım halinde oynanacak ve kazanmak için takımınızın tüm rakipleri dondurması gerekecek.


Aynı durum etkinlik kostümleri için de geçerli. Bu senenin etkinliğinin kostümlerinden olan Penguin Mei ve Toybot Zenyatta gibi kostümler etkinliğin biteceği 5 Ocak tarihine kadar lootbox’lar ve oyun mağazasında erişilebilir olacaklar. Ancak etkinliğin bitişi ile birlikte bu özel kostümlere de önümüzdeki senenin etkinliğine kadar veda edeceğiz. Winter Wonderland 2020 ile birlikte ayrıca geçtiğimiz yıllardaki etkinlik kostümlerine de erişebileceğinizi hatırlatmakta fayda var. Etkinlik boyunca her hafta yeni bir kostüme kavuşmak için ise arcade, rekabetçi yada quick play oyun modlarında dokuz oyun kazanmanız gerekiyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir