Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch Kanezaka Challenge Etkinliği Duyuruldu

Overwatch Kanezaka Challenge Etkinliği Duyuruldu

Overwatch Kanezaka Challenge ile birlikte hem oyunun en yeni haritası, hem de yepyeni bir kostüm ile karşımıza çıkıyor. Detaylar haberimizde.

Geride bıraktığımız Aralık ayı içerisinde duyurusu yapılmış olan Kanezaka haritası bizleri Hanamura haritasının ardından bir kez daha Japonya’nın büyülü atmosferine misafir etmeye hazırlanıyor. Shimada klanının evi olan Hanamura haritasının etrafındaki bölgeyi kapsayan Kanezaka haritası bir deathmatch haritası olarak karşımıza çıkacak. Oyuncular tarafından merakla beklenen harita nihayet bugün Kanezaka Challenge etkinliği ile birlikte oyuncuların beğenisine sunuluyor.


Blizzard tarafından yapılan bir duyuru ile tanıtılan etkinlik 12 ve 25 Ocak tarihleri arasında devam edecek. Oyuncular bu etkinlik ile birlikte yalnızca Kanezaka haritasına değil bir de yeni Hanzo kostümüne sahip olacaklar. Kostümü kazanmak için yapmanız gereken quick match, arcade yada dereceli oyun modlarının herhangi birisinde 9 galibiyet elde etmek. Bunun haricinde neredeyse her etkinlikte olduğu gibi 3 galibiyet yeni bir oyuncu simgesi, 6 galibiyet ise yeni bir spreyin kilidini açacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir