Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch Karakter Banlama Özelliği İle Geliyor!

Overwatch Karakter Banlama Özelliği İle Geliyor!

Blizzard’ın ellerinden çıkan ve oyuncular tarafından hala keyifle oynanan yapımlardan olan Overwatch karakter banlama özelliği ile oyuncuların karşısına yakın bir zamanda çıkmaya hazırlanıyor olabilir!

Geçtiğimiz günlerde özellikle Overwatch cephesinden verdiği isabetli bilgiler ile güvenilirliğini hayranlara kanıtlamış olan Metro adlı veri madencisinin takipçileri ile paylaştığı bilgiler tüm hayranları oldukça heyecanlandırmıştı. Birkaç hafta içerisinde Overwatch cephesinden büyük güncelleme haberleri alabileceğimizin sinyallerini veren Metro‘nun ardından Overwatch cephesinden yetkili bir isim nihayet tüm bu iddiaların gerçek olabileceği mesajını verdi.

Overwatch‘ın başındaki isim olarak da adlandırabileceğimiz oyunun direktöre olan Jeff Kaplan yaptığı açıklamalarda yakın zamanda büyük bir güncellemenin oyuna geleceğini resmen açıkladı. Uzun bir süredir oyun için yayınlanan herhangi bir  Developer Update olmaması oyuncuları bir hayli kızdırmış durumdayken Jeff Kaplan‘dan gelen bu açıklama hayranları biraz olsun yatıştırmaya yetti. Overwatch karakter banlama, oyun içerisinde karakterlere yapılacak büyük dengelemelere ve rol seçimleri gibi birçok beklenen özelliğe yakın bir zamanda kavuşacak gibi görünüyor.

Overwatch Karakter Banlama

Jeff Kaplan ayrıca açıklamalarında oyuna getirilecek olan büyük güncellemenin yaklaşık bir tarihini de paylaştı. İçerisinde bulunduğumuz Ocak ayının sonlarına doğru bu büyük güncellemeye kavuşacağımız müjdesini veren Jeff Kaplan geliştirici ekibin özellikle Overwatch karakter banlama sistemi hakkında sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını da sözlerine ekledi. Bakalım Overwath için gelecek olan bu büyük güncelleme hayranların beklentilerini ne ölçüde karşılayabilecek?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir