Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch Öküz Yılı Etkinliğini Duyurdu

Overwatch Öküz Yılı Etkinliğini Duyurdu

Blizzard’ın popüler FPS oyunu Overwatch Öküz Yılı etkinliği ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Çin kültürünün yeni yılı olarak da adlandırabileceğimiz Ay Yeni Yılı çeşitli etkinliklerle Overwatch‘ta da kutlanacak. Geçtiğimiz yıllarda da karşımıza Ay Yeni Yılı etkinlikleri ile çıkmış olan oyunda bu yıl Öküz Yılı kutlanacak. Her etkinlikte olduğu gibi oyuncular yine etkinliğin temasına uygun birçok kostüm, sprey, ifade ve oyun içi ödüllere sahip olabilecekler.

Yapılan duyuruya göre bu yılın Ay Yeni Yılı etkinliği 4 Şubat tarihinde oyuncularla buluşacak ve 25 Şubat tarihine kadar devam edece. Bu süreç boyunca oyuncular etkinliğe özel oyun içi eşyalara oyun mağazasından ve loot box‘lardan sahip olabilecekler. Bu yılın etkinliğinde özel bir kostüme sahip olacak kahramanlar açıklanmış değil ancak 3 efsanevi kostümün daha geçmiş etkinlik kostümlerine ek olarak oyuna ekleneceğini biliyoruz.  Bu yılın kostümleri henüz açıklanmamış olsa da 2021’in Ay Yeni Yılının öküz yılı olduğunu hesaba katacak olursak kostümlerden birinin Orisa için geleceğine neredeyse kesin gözü ile bakabiliriz. Ayrıca etkinlik kapsamında özel kostümlerin yanı sıra geçmiş yıllarda olduğu gibi sınırlı süreli özel oyun modları da oyuncuları bekliyor olacak. 19 Şubat tarihinde başlayacak olan BlizzCon‘u da kapsayan etkinlik süresince ne gibi sürprizler ile karşılaşacağımızı hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir