Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch Oyuncu Topluluğu Yetkili İsimlerin Ayrılması Sonrasında Endişeli

Overwatch Oyuncu Topluluğu Yetkili İsimlerin Ayrılması Sonrasında Endişeli

Blizzard cephesinden arka arkaya gelen ayrılık haberleri sonrasında Overwatch oyuncu topluluğu oyunun hikayesi ve tarzı konusunda endişeli. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde Blizzard Entertainment‘ta geçirdiği 20 koca yılın ardından şirketten ayrılan oyun baş yazarı Michael Chu bu haber ile birlikte özellikle oyuncular cephesinde büyük bir üzüntü yaratmıştı. Oyuncular daha bu ayrılık haberini sindirmeye çalışırken bir ayrılık haberi de Overwatch yazar ekibinin üyelerinden olan Alyssa Wong cephesinden geldi. Michael Chu‘nun şirketten ayrılığından yalnızca birkaç ay sonra gerçekleşen istifa ile birlikte Overwatch oyuncu topluluğu gidişat konusunda oldukça endişeli.


Oyunun ve karakterlerin hikayelerinin yaratılmasında büyük emekleri olan iki ismin şirketten peşi sıra ayrılık haberleri oyuncuları elbette ki oyunun hikayesinin geleceği konusunda endişelendiriyor. Oldukça derin bir hikayeye sahip olan Overwatch bunun yanı sıra üzerine çokça düşünüldüğü ve detaylara kafa yorulduğu belli olan birçok karakterin hikayesini de gerek oyun içerisindeki ufak ipuçları ile, gerekse de yayınlanan çizgi roman ve animasyonlar ile detaylı bir biçimde işliyor.

Tüm bunların yanı sıra Overwatch oyuncu topluluğu şu an geliştirme aşamasında olan ve merakla beklenen Overwatch 2‘nin ilerleyişi konusunda da endişeli. Overwatch‘tan daha fazla hikayeye önem verecek olan Overwatch 2 geliştirici ekipten ayrılan iki önemli ismin ardından nasıl bir hikaye işlenişi ile karşımıza çıkacak bunu zaman gösterecek. Bakalım Blizzard cephesinde yaşanan bu ayrılıklar sonrasında bizleri neler bekliyor?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir