Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch Sigma’nın Maestro Görevi İle Karşımızda – Yeni Etkinlik!

Overwatch Sigma’nın Maestro Görevi İle Karşımızda – Yeni Etkinlik!

Oyunculara arada bir yeni etkinliklerle oynayarak kazanabilecekleri içerikler sunan oyun Overwatch Sigma’nın Maestro Görevi ile karşımızda.

Sigma’nın Maestro Görevi, iki hafta sürecek ve 27 Temmuz’da son bulacak. Etkinlik kapsamında oyuncular quick play, arcade veya ranked modlarında tıpkı diğer etkinliklerde olduğu gibi üç maç kazanırsa özel bir oyuncu simgesinin, altı maç kazanırsa efsanevi bir Sigma ifadesinin, dokuz maç kazanırsa ise Maestro Sigma görünümünün kilidini açacak.

Sigma’nın Maestro Görevi

Maestro Sigma kostümü ve etkinlikte kazanabileceğimiz eşyalar, Blizzard’ın paylaştığı videoda görülebiliyor.

Etkinlik esnasında oyunu oynayan yayıncıları izleyerek de yeni spreyler kazanabileceğiz. İki saat izleyince bir, üstüne iki saat izleyince iki, iki saat daha izleyince de üç sprey kazanıyoruz, böylece altı saat yayın izlersek toplamda dokuz adet sprey kazanmış oluyor. Bu spreylere de Blizzard’ın paylaştığı videoda yer veriliyor.

Etkinlik bittiğinde Maestro Sigma kostümünü bir daha elde edemeyeceksiniz, bu sebeple özellikle Sigma oyuncusuysanız elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

Bundan önce yapılan etkinlik Anniversary etkinliği olmuştu. Etkinlik kapsamında oyunculara birçok karakter için yeni kostümler sunulmuştu. Bu kostümler arasında ise Kırmızı Başlıklı Kız konseptli Little Red Ashe, Masquerade Reaper, Dragoon Mercy ve Submarine Wrecking Ball bulunuyordu.

Overwatch Anniversary Etkinliği Başladı!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir