Anasayfa > Oyun Haberleri > Oyun İçi Skor Tablosu Apex Legends’a Eklenecek

Oyun İçi Skor Tablosu Apex Legends’a Eklenecek

Geliştiriciler tarafından yapılan açıklamalara göre oyun içi skor tablosu Apex Legends’ta yerini almaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

2019 yılında gerçekleştirdiği çıkışı ile altın çağlarını yaşayan battle royale türü içerisine bomba gibi düşmüş olan Apex Legends o tarihten bu yana hatırı sayılır bir oyuncu kitlesi edinmeyi başararak yoluna hızla devam ediyor. Rakiplerinin çoğundan farklı olarak takım bazlı oynanışı ön plana çıkartan yapım aynı zamanda geliştirici ekibin oyuncu topluluğu ile olan etkin iletişimi sayesinde de güncelliğini sürekli koruyor ve bunun yanı sıra oyunculara istediklerini sunabiliyor. Oyuncuların uzunca bir süredir talep ettikleri oyun içi skor tablosu da bu konuların başında geliyor. Geliştiriciler uzun süredir dile getirilen istek karşısında nihayet sessizliklerini bozdular.


Respawn Entertainment bünyesinde Baş Tasarımcı koltuğunda oturan Chin Xiang Chong tarafından yapılan bir paylaşım ile ortaya çıkan haber oyuncuları bir hayli sevindirmiş durumda. Bir hayran sorusuna yanıt veren Baş Tasarımcı uzun süredir talep edilen özelliğin listelerinde olduğunu belirtti. Ranked Points sıralamasının paylaşılmasının yararlı olabileceğini söyleyen oyuncuya bunun üzerinde çalıştıklarını söyleyen geliştirici fikrin listelerinde olmasına rağmen farklı öncelikleri olduğunu da belirtmiş durumda. Ancak yine de oyuncular tarafından uzun süredir talep edilen özelliğin geliştiricilerin halihazırda planları arasında yer alması bunun eninde sonunda oyuna ekleneceği anlamına da geliyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir