Anasayfa > Listeler > Oyunlardaki Ağızları Açık Bırakan Manzaralar

Oyunlardaki Ağızları Açık Bırakan Manzaralar

Oyunlardaki inanılmaz manzaralar, harika grafiklerde kayboluyorsanız. Harika görsellerle gözleriniz kamaşıyorsa bu liste tam size göre! İşte manzaralarıyla ağızlarınızı açık bırakan oyunlar.

Küçük bir not listedeki manzaralar oyunlardan alınmış olup kişisel zevklere göre sıralanmıştır. Her halükarda manzaraların çok güzel olduğu kaçınılmaz bir gerçek 🙂 Hadi başlayalım.

10- Grand Theft Auto V

Manzara

GTA serisinin genel olarak çok güzel grafikleri ve dolayısıyla harika şehir ve doğa manzaraları var. Açık dünya temasının kitabını yazan, Rockstar Games‘in AAA oyun serisini harika grafiklerle bezenenince muazzam manzaralarda kaçınılmaz tabi.

9- Uncharted 4

Ağızları açık bırakan manzaralar

Nathan Drake‘in maceralarının ve geçtiği yerlerin oldukça muazzam manzaralarının olduğu tartışılmaz bir gerçek. Dağların, denizlerin, ormanların harika kaplamaları ve ufukların rahatlatıcı görüntüleriyle Uncharted listemizin 9.sırasında.

8- Shadow of the Tomb Raider

Manzaralar

Lara Croft‘un yağmur ormanlarında, çöllerde, antik şehirlerde, devasa dağlarda ve akla gelebilecek hemen her yerde yaşadıkları nasıl olur da manzarasız olmaz? Lara‘nın genelde en manzaralı en kayalık ve en korkutucu dağlarda dolaşması da cabası.

7- Bioshock Infinite

Bioshock Manzaralar

Ütopik dünyaları harika şekillerde yansıtmayı başaran Bioshock serisi denizlerin altındaki ve bulutların üstündeki şehirleriyle harika manzaralar sunabiliyor. Bu manzaralar da onları listemizde 7.sıraya sokuyor.

6- Assassin’s Creed Odyssey

Assassin's Creed

Birbirinden farklı zaman dilimlerini yansıtmaktaki başarısı göz ardı edilemeyen serinin gerek tarihi gerkese “efsanevi” manzaraları oldukça dikkat çekici. Unity‘deki Paris’in mimarisinden Odyssey‘deki devasa yunan heykellerine manzaraların oyunu Assassin’s Creed.

5- Dark Souls 3

Dark Souls

Boreal Valley‘nin sonsuz ufukları bir yana dursun Lothric Kalesi’nin inanılmaz mimarisi ve keskin insanları ayrı bir büyülüyor. Hele ki Irithyll şehri yok mu? Anlatılmaz yaşanır.

4-  Far Cry 5

FarCry 5

Ubisoft‘un bir diğer para makinesi olan Far Cry serisi doğa manzaraları denildiğinde akla ilk gelen yapımlardan birisi. Böylesine grafiklerle oyunu oynamaktan çok “izliyorsunuz” zaten.

3- Metro Exodus

Metro Exodus

Sizleri bilmem ama listedeki oyunların bir çoğundaki doğa manzaralarındansa terk edilmiş ufuklar beni daha çok kendine çekiyor. Metro Exodus‘un sessizlik ve tehlike dolu ufukları, manzaraları insanı derinden etkiliyor.

2- Skyrim

Manzaralar

Skyrim‘in o uçsuz bucaksız, fantastik açık dünyasının inanılmaz görkemli manzaralarıyla sizi kendine bağlaması çok kolay! Sırf manzaraları için bile oynanır be!

1- The Witcher 3: Wild Hunt

Witcher

The Witcher 3 gerek grafikleri gerekse dünyasıyla sizi muhteşem manzalarala baş başa bırakabiliyor. Toussiant tepelerinde at koşturmaktan Skellige‘nin karlı dağlarından denizi seyretmeye kadar bu oyundaki hemen her an ekran görüntüsü almayı hak eder.

Listemizi beğendiyseniz diğerler listelerimize de göz atabilir, düşüncelerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz. Ayrıca bizi Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

 

Hakkında Ahmet Taha Koçtaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir