Anasayfa > Oyun Haberleri > Pac-Man Geo Çıkışını Gerçekleştirdi

Pac-Man Geo Çıkışını Gerçekleştirdi

Oyun dünyasının efsanelerinden olan Pac-Man’i gerçek dünyaya bir adım daha yaklaştıran Pac-Man Geo Android ve iOS platformları için çıkışını gerçekleştirdi. Detaylar haberimizde.

Google Maps‘i kullanarak oyunculara mobil cihazlarında farklı bir deneyim yaşatmayı vadeden Pac-Man Geo nihayet çıkışını gerçekleştirdi. Oyun dünyasının hiç şüphesiz en ikonik karakterlerinden olan Pac-Man‘i dünyanın dört bir yanındaki 170 farklı noktada yönetebileceğimiz oyun kullandığı Google Maps altyapısı ile gerçek ve sanal dünyaları oldukça hoş bir biçimde birleştiriyor. Pac-Man olarak dünyanın en ikonik konumlarında dolaşırken elbette ki hayaletler de peşimizi bırakmayacaklar. Ancak alışık olduğumuz üzere Pac-Man Geo bizlere bu engelleri aşmamız için de çeşitli yollar sunuyor.

Oyunda New York, Paris, Tokyo ve daha birçok popüler lokasyondan dilediğinizi seçerek maceranıza başlayabiliyorsunuz. Seçtiğiniz konumdaki o bölgeye özel oyun içi eşya ve puanları toplamanın yanı sıra bir yandan da seçtiğiniz bölgenin sokaklarında peşinizdeki hayaletlerden kurtulmaya çalışıyorsunuz. Kazandığınız eşya ve puanlar şimdilik harcanabilir durumda değiller ancak ilerleyen günlerde oyuna gelecek olan güncellemeler ile birlikte mağaza kısmının açılması ve bu puanların da harcanabilir olması elbette ki kaçınılmaz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir