Anasayfa > Oyun Haberleri > Pac-Man Geo Oyunculara Gerçek Dünyada Pac-Man Deneyimi Yaşatacak

Pac-Man Geo Oyunculara Gerçek Dünyada Pac-Man Deneyimi Yaşatacak

Bandai Namco tarafından duyurusu yapılan Pac-Man Geo ile birlikte efsane oyun karakteri Pac-Man gerçek dünyaya geliyor! Detaylar haberimizde.

iOS ve Android platformları için duyurusu yapılan oyun ile birlikte oyuncular şehrin sokaklarında Pac-Man olarak hayaletlerden kaçacaklar ve haritada yer alan sarı noktaları toplamaya çalışacaklar. Oyun dünyasına Ingress ile birlikte giren ve Pokemon Go ile birlikte popülerlik kazanan AR oyun türüne mensup olan Pac-Man Geo, The Witcher Monster Slayer ile birlikte bu türün önemli bir temsilcisi olacak gibi görünüyor.

Pac-Man Geo

Açıklamalara göre çıkışını gerçekleştirdiğinde Tokyo, New York ve Paris gibi önemli bölgelerin de dahil olduğu 170 farklı konumu içerecek olan oyun alanının zaman içerisinde daha da genişlemesi bekleniyor. Oyuncuların kendi labirentlerini de oluşturmalarına imkan verecek olan Pac-Man Geo bu yönüyle de oynanabilirlik süresini arttırmayı hedefliyor.

Eylül ayı içerisinde çıkışını gerçekleştirmesi beklenen oyun için hem Android hem de iOS platformlarında ön kayıtlar başlamış durumda. Gerçek dünyanın sokaklarını yılların eskitemediği efsane oyun karakteri Pac-Man için bir labirente dönüştürecek olan oyun bakalım oyuncular tarafından ne gibi yorumlar ile karşılanacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. Çoğu firma bu AR olayıyla ilgilenmeye başladı. Fakat açık bir şekilde söylemeliyim ki küçük şehirde yaşayan insanlar bu AR olayından fazla zevk almıyor. (Biri de ben)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir