Anasayfa > Oyun Haberleri > Partisans 1941: Yeni Commandos Oyunu Yapılsa Bu Olurdu

Partisans 1941: Yeni Commandos Oyunu Yapılsa Bu Olurdu

Partisans 1941, Steam’de yeni çıkan oyunlar arasında Commandos serisine gönül vermiş olanların mutlaka incelemesi gereken bir oyun.

Commandos serisi, askeri strateji oyunları sevenlerin çok yakından tanıdığı bir seri. İlk çıkışını 1998 yılında Commandos: Behind Enemy Lines ile yapan seri, 2006 yılında Commandos: Strike Force ile jübilesini yapmış ve sevenlerine “Daha yok mu?” dedirterek üzmüştü. Eğer yeni bir Commandos oyunu çıksa da oynasak diye iç geçiriyorsanız, hezayan sona erdi. Partisans 1941’in grafikleri, oyun sistemi ve hikayesinin Commandos serisinden aşağı kalır bir yanı yok. Motherland bizi bekliyor. Commandos serisi, 2020 yılında ikinci oyunun bir remasterını çıkaracak, ancak, remaster oynamak yerine yeni oyun oynamak elbette daha iyi.

Kalypso Yeni Bir Commandos Oyunu Hazırlıyor

Partisans 1941, ikinci dünya savaşında Almanlar tarafından kuşatma altında olan bir şehirde geçiyor. Bu şehrin, partizan yiğitlerini toplamak, alanı analiz etmek, gerilla saldırıları gerçekleştirmek de bize kalıyor. Kızıl ordunun vatansever bir neferi olarak, ormanın bir köşesinde kampımızı kurup kendimizi aslanlar gibi savunuyoruz.

Oyun Steam‘de %10 çıkış indirimiyle 80 liradan alınabilir. Buna ek olarak, Steam sayfasında bir de Partisans 1941 Supporter Bundle bulunuyor. Bu pakete de, indirimle 95 liraya, ya da indirimi kaçırırsanız 108 liraya sahip olmak mümkün. Oyunun sistem gereksinimleri ise şu şekilde:

Minimum:

    • Sadece 64-bit işletim sistemi
    • İşletim sistemi: Windows 10 64bit
    • İşlemci: Intel Core i3 – 8100 / AMD Ryzen 3 2200G
    • Hafıza: 8 GB RAM
    • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon HD 7790
    • DirectX: Version 9.0c
    • Depolama: 10 GB boş alan

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir