Anasayfa > Oyun Haberleri > Path of Exile 3.13 Sürümü Cyberpunk 2077 İçin Ertelendi

Path of Exile 3.13 Sürümü Cyberpunk 2077 İçin Ertelendi

Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi Aralık ayına alınınca Path of Exile  3.13 sürümü de ertelenme sürecine girdi. Detaylar haberimizde.

CD Projekt Red’in 8 yıldır geliştirdiği Cyberpunk 2077 verilen sözlere rağmen bir kez daha ertelendi. 19 Kasım’da çıkış yapması beklenen oyunun çıkış tarihi değiştirildi ve yeni tarih 10 Aralık olarak belirlendi. Bu karar Kasım ayında çıkması planlanan yapımların lehine olurken, Path of Exile gibi oyunların da ertelenmeye maruz kalmasına neden oldu.

Cyberpunk 2077 Neden Ertelendi?

Path of Exile’in geliştirici koltuğunda oturan Grinding Gear Games Aralık ayında oyunun 3.13 sürümünü paylaşmaya hazırlanıyordu. Tam olarak 11 Aralık’ta çıkış yapması beklenen yeni sürüm Cyberpunk 2077’den bir gün sonra sunulacak. Bu noktada geliştirici ekip “oyuncuları iki oyun arasında seçim yapmak zorunda bırakmama” kararı alarak paketin çıkış tarihinde değişiklik yaptı.

Alınan karar doğrultusunda Path of Exile 3.13 güncellemesi Ocak ayına kadar çıkış yapmayacak. Konu hakkında geliştirici ekip bir demeç verdi:

“3.13 sürümünü Aralık ayında bitirmeyi planlıyoruz. Erteleme süreciyle kazandığımız bir ay içerisinde 3.14 sürümünü geliştirmeye başlayacağız.”

Bununla beraber Path of Exile oyuncularının yıl sonunda yeni içeriklerle karşılaşacağı da belirtildi. Özellikle Noel döneminde içerik tarafında tamamen yoksun kalmayacak olan oyunda birkaç haftalık etkinliklerin olacağı planlanıyor.

Bununla beraber 10 Kasım 2020 tarihinde çıkış yapacak olan Assassin’s Creed Valhalla ise erteleme sürecinde kar elde edecek olan birçok yapımdan biri oldu.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir