Anasayfa > Oyun Haberleri > Phantom Abyss Erken Erişime Açıldı

Phantom Abyss Erken Erişime Açıldı

Yapımcılığını Team WIBY’nin üstlendiği çok oyunculu aksiyon oyunu Phantom Abyss, Steam’de erken erişime açıldı.

Phantom Abyss bugün itibariyle Steam’de oyuncular için erken erişime açıldı. Yapımcılığını Team WIBY’nin yaptığı Phantom Abyss’in yayıncı koltuğunda ise Devolver Digital oturuyor. Devolver Digital daha önce Gris, Fall Guys, Serious Sam, Hotline Miami ve Loop Hero gibi oyuncular tarafından beğenilen oyunların da yayıncılığında görev almıştı. Firma bu defa da oyuncuların karşısına Phantom Abyss ile çıkıyor.

Phantom Abyss’in en dikkat çeken yönlerinden birisi oyuncuların her bir tapınağa yalnızca bir defa girebilmesi. Eğer girdiğiniz tapınağı tamamlayamaz ve elenirseniz, o tapınağa bir daha asla giremiyorsunuz. Bunun yerine rastgele şekilde oluşturulmuş yeni bir tapınağa yönlendiriliyorsunuz. Bu tapınakla beraber yeni görevler ve objektifler alıyor ve bunların peşinden koşuyorsunuz. Eğer görevleri yerine getirip tapınağı tamamlarsanız başarınızın bir göstergesi olarak tapınak bir ödül şeklinde size veriliyor.

Medieval 2: Total War İçin The Witcher Modu Geliştiriliyor

Phantom Abyss’i Steam üzerinden deneyim eden ve eleştirilerini paylaşanların büyük bir kısmı oyundan oldukça memnun gözüküyor. Oyunun oynaması zevkli ve bir o kadar da heyecanlı olduğunu söyleyen pek çok oyuncu var. Bununla beraber oyunun optimizasyon açısından sıkıntılı olduğunu ve FPS’in kimi zaman rahatsız edici derecede düştüğünü söyleyen oyuncular da mevcut. Eğer Phantom Abyss ilginizi çektiyse oyunu oynamadan önce sisteminizin oyunla olan uyumluluğunu kontrol etmeniz sizin için önemli olabilir.

Phantom Abyys Steam’de 70,00 TL fiyatıyla satışa çıktı. Oyunun üzerinde şu anda ayrıca %20’lik bir inidirim de var, yani oyunu 50,00 TL’ye satın alarak deneyim edebilrsiniz. Ayrıca oyunun henüz erken erişimde olduğunu, bu yüzden de hatalar ve performans sorunları gibi konularda problemlerle karşılaşabileceğinizi de hatırlatalım.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir