Anasayfa > Oyun Haberleri > Phasmophobia Yeni Güncelleme ile Korku Dozunu Arttırıyor

Phasmophobia Yeni Güncelleme ile Korku Dozunu Arttırıyor

Son günlerin popüler korku yapımlarından olan Phasmophobia yeni güncelleme ile yepyeni içeriklere kavuşmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz yılın sonbaharında çıkışını gerçekleştiren, geliştirici ve yayıncı koltuğunda ise Kinetic Games‘in oturduğu bağımsız korku oyunu Phasmophobia kısa sürede büyük bir popülerlik yakalamayı başardı. Henüz erken erişim aşamasında olan yapım pandemi sebebiyle evlerimize kapandığımız şu günlerde oyunculara arkadaşları ile bir araya gelerek korkutucu olduğu kadar da eğlenceli bir hayalet avına çıkma fırsatı veriyor. Çıkışından bu güne dek irili ufaklı güncellemeler ile desteklenmeye ve adım adım tam çıkışını gerçekleştirmeye yaklaşan oyun için sırada oyunun korku dozunu bir tık daha arttıracak yeni bir güncelleme var.

Kinetic Games‘in Twitter hesabından yapılan bir paylaşım ile oyunculara duyurulan güncelleme 11 Haziran Cuma günü oyuna eklenecek. Geliştiriciler oyunculardan aldıkları tepkiler ve geribildirimler sayesinde oyunun eksiklerini de tespit ederek bunları kapatıyorlar. Gelecek güncellemede irili ufaklı hataların düzeltilmesi, bazı performans sorunlarının giderilmesi gibi teknik iyileştirmeler yer alırken oyuna eklenecek olan iki yeni hayalet de göz çarpıyor. Hanyu ve Yokai adını taşıyan bu iki yepyeni hayalet ile birlikte kalp atışlarımız da hızlanacak gibi görünüyor. Ekibimizi toplayarak hayalet avlamamızı sağlayarak bizlere adeta Ghost Busters ekibi gibi hissettiren Phasmophobia yeni güncelleme ile birlikte oyuncuların beklentilerini karşılamak konusunda ne derecede başarılı olacak bunu hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir