Anasayfa > Oyun Haberleri > Phil Spencer Fable 4 Hakkında Açıklamada Bulundu

Phil Spencer Fable 4 Hakkında Açıklamada Bulundu

Xbox CEO’su Phil Spencer, yaptığı bir konuşmada Fable 4 ile ilgili olumlu açıklamalarda bulundu.

Fable dünyanın dört bir yanından kendine hayran bulabilmiş eski bir RPG serisi. Serinin ilk oyunu 2004 yılında, devam oyunu olan Fable 2 ise 2008 yılında çıkış yaptı. Serinin son ana oyunu olan Fable 3 ise 2010 yılında oyuncularla buluştu. Fable hayranları uzunca bir süre hikayeyi devam ettirecek yeni bir Fable oyununu beklemekteydi. Bu uzun bekleyiş E3 2020’de nihayet bozuldu ve yeni bir Fable oyununun duyurusu yapıldı.

Fable 4

Oyunla alakalı yeni haberler göremesek de Xbox CEO’su Phil Spencer, Fable’dan yana oldukça umutlu gözüküyor. Başarılı CEO geçtiğimiz günlerde Dropped Frames ile gerçekleştirdiği konuşmada Fable’a da değindi. Spencer serinin hayranlarının, Fable’ı geliştiren stüdyo olan Playground Games’e güvenmeleri gerektiğini söyledi ve stüdyonun geçmişteki başarılarından bahsetti. Playground Games daha önce Forza Horizon oyunlarının yapımcılığını üstlenmişti. Geliştirici stüdyo şu sıralar Kasım 2021’de çıkış yapması planlanan Forza Horizon 5 üzerinde çalışıyor.

CDPR CEO’su Cyberpunk 2077’nin Performansından Memnun

CEO Spencer her ne kadar yapımcı stüdyoya olan güvenini dile getirse de yeni Fable oyununun ne durumda olduğunu veya geliştirme sürecinin nasıl gittiğiyle alakalı yorumlarda bulunmadı. Beklenen oyunun çıkış tarihi ise henüz belirsiz. Fable 4, Xbox Series X, Xbox Series S ve bilgisayarlarda oynanabilir olacak. Ayrıca Fable 4, çıkış yaptığı gün Game Pass’e de gelecek.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir