Anasayfa > Oyun Haberleri > Backbone 8 Haziran’da PC İçin Çıkıyor

Backbone 8 Haziran’da PC İçin Çıkıyor

Vancouver, Kanada’nın distopik sokaklarında dedektiflik yaptığınız Backbone, 8 Haziran’da tüm PC platformları için çıkış yapacak.

Pixel-Art stili, atmosferi ve ışıklandırmalarıyla ilk fragmanıyla geçtiğimiz sene  büyük ilgi toplayan Backbone, 8 Haziran’da Steam, Epic Games Store, Xbox Game Pass, Windows 10 Store ve GOG içi çıkış yapacak.

Steam Yeni Özelliği İle Oyunların Kapladığı Alanı Gösterecek

Backbone Konusu

Vancouver Kanada’da geçen bu oyun Howard Lotor adında bir rakunun dedektiflik macerasını anlatıyor. Hayatını zar zor geçindiren Howard Lotor paranın peşinde koşarken kendini dedektiflik yaparken buluyor. İlk başta kolay para olarak gözüken bu iş, kısa bir sürede bu distopik ve her işin saman altından yürütüldüğü şehire yakışır bir hal almaya başlıyor. Herhangi bir kahraman değilsiniz, sadece altından kalkamayacağınız kadar karanlık bir suç davasını araştıran deneyimsiz bir dedektifsiniz.

Backbone Prologue Nasıl Oynanır?

Backbone Prologue, oyunun 8 Haziran’da çıkış yapmadan önce ilk yarım saatlik kısmını oynayabildiğiniz ücretsiz bir opsiyon, bir oyun demosu olarak düşünebilirsiniz. Oyunun gidişatı ve konusu hakkında bir fikir edinmek ve oyun çıkmadan önce parasını hakedip etmediğine karar vermek için Steam’den Backbone: Prologue aratarak ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

backbone

Yayıncı Raw Fury ve EggNut tarafından geliştirilen noir havasında, distopik, iç karartıcı bir Vancouver’ın bu karanlık sokaklarında biraz olsa bile bir umut ışığı yakalamak isteyen Howard Lotor’un hikayesini anlatan Backbone şimdiden güzel bir oyun olacak gibi duruyor. 3 boyutlu ışıklandırma efektleri, karanlık atmosferi, ilgi çekici karakterleri ve ayrıntılı Pixel-Art stili ile bizim dikkatimizi de çekmeyi başaran Backbone’u 8 Haziran’da tüm PC platformlarında, ve ondan bir süre sonra konsol platformlarında bulabilirsiniz.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir