Anasayfa > Oyun Haberleri > Plague Inc. Salgını Durdurmaya Çalıştığımız Modla Geliyor!

Plague Inc. Salgını Durdurmaya Çalıştığımız Modla Geliyor!

Tüm dünyanın coronavirus ile mücadele ettiği şu günlerde Plague Inc. salgını durdurmaya çalışacağımız bir mod yayınlayacağını duyurdu. Detaylar haberimizde.

Neredeyse tüm dünyada büyük bir hızla yayılmaya devam eden ve insanları eve hapseden coronavirus karşısında birçok firma farklı yöntemlerle salgınla mücadeleye destek veriyor. Salgının başlaması ile birlikte adını daha sık duymaya başladığımız Plague Inc.’de bunlardan bir tanesi. Ndemic Creations adlı stüdyo tarafından geliştirilen oyunda amacımız normalde tüm dünyaya bir salgın hastalık yaymaya çalışmaktı.

İlk olarak 2012 yılında piyasaya sürülen oyun coronavirus salgınının başlaması ile birlikte adından daha da sık söz ettirir olmuştu. Bu süreçte rekor indirme seviyelerine ulaşan oyun şimdi ise alışık olmadığımız bir mod ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Salgın ile mücadele kapsamına halihazırda 250.000 dolarlık bir bağış yapmış olan şirket şimdi de Dünya Sağlık Örgütü tarafından gelen bir istek ile oyuna yeni bir mod ekleyeceğini açıkladı.

Plague Inc. salgını

Plague Inc salgını durdurmaya çalışacağımız bu oyun modu ile amacımızın alıştığımızın aksine dünya geneline bir salgın yaymaya çalışmak değil, dünyayı salgın hastalığın pençesinden kurtarmak olacağını belirtti. Sosyal mesafe, karantina, ulaşım kısıtlamaları ve sınırların kapatılması gibi önlemler ile ortaya çıkan bir salgının yayılmasını engellemeye çalışacağımız bu modda bir yandan da hastalığın tamamen yenilmesi için aşı ve tedaviler de bulmaya çalışacağız. Şirket bu yeni oyun modu için kesin bir çıkış tarihi belirtmese de yakın bir zamanda oyuncular ile buluşacağını açıkladı.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir