Anasayfa > Sanat Haberleri > Coronavirus Filmi Geliyor: Corona Zombies!

Coronavirus Filmi Geliyor: Corona Zombies!

Hepimizin aklından geçen ancak ”yok artık o kadarını da yapmazlar ya” dediği şey gerçek oldu. Coronavirus filmi çok yakında ekranlarda olacak! Detaylar haberimizde.

İlk olarak Çin‘in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve çok kısa bir sürede neredeyse tüm dünyaya yayılan Coronavirus hayatlarımızı felç etmiş durumda. Birçok ülkede uygulanan karantina ve sokağa çıkma yasakları ile dünyayı adeta apokaliptik bir filmin setine çeviren salgın şimdi tam anlamıyla film olarak karşımıza çıkacak. Corona Zombies adıyla piyasaya çıkacak olan film dijital platformlarda yayınlanacak.

Amerika merkezli bir yapım şirketi olan Full Moon Features tarafından hayata geçirilecek olan projenin 10 Nisan tarihinde online yayın platformları üzerinden yayınlanması bekleniyor. Komedi türünde bir yapım olarak karşımıza çıkacak film Coronavirus salgınını merkeze alacak, ancak bunu biraz farklı bir yoldan yapacak.

Coronavirus filmi

Bilindiği üzere solunum sistemini etkileyen bir hastalık olan salgın filmde bulaştığı kişileri zombilere dönüştürecek. Dünya halkının salgını pek de ciddiye almadığı bir senaryoyu kendisine konu edinecek olan filmde salgının ileri boyutlarında zombiye dönüşen insanların yarattıkları yıkım ve sebep oldukları kaos mizahi bir dille işlenecek. 10 Nisan tarihinde ekranlarda olacak olan Coronavirus filmi Corona Zombies için ne yalan söyleyelim bizler biraz heyecanlandık.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir