Anasayfa > Oyun Haberleri > Plague Inc: The Cure Modu Çıkışını Gerçekleştirdi

Plague Inc: The Cure Modu Çıkışını Gerçekleştirdi

Oyunun yaratıcısı olan Ndemic Creations ekibinin daha önce duyurusunu yapmış olduğu Plague Inc: The Cure modu çıkışını gerçekleştirdi. Detaylar haberimizde.

Çıkışını gerçekleştirmiş olduğu 2012 yılından bu yana büyük bir oyuncu kitlesine hitap etmeyi başarmış olan Plague Inc. en büyük popülerliğini ise hiç şüphesiz içerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde kazandı. Bir virüsü dünyaya yaymaya çalıştığımız oyun pandemi sürecinde rekor indirme sayılarına ulaştı. Geliştiriciler de COVID-19 pandemisi karşısında sessiz kalmayarak oyuna salgını durdurmaya çalışacağımız bir mod ekleyeceklerini geçtiğimiz aylarda duyurmuşlardı.

Duyurusu yapılmış olan Plague Inc: The Cure modu ise geçtiğimiz gün çıkışını gerçekleştirdi. Bu oyun modunda var olan bir virüsü tanımlamak, buna karşı korunma yolları geliştirmek ve tüm dünyayı pandeminin pençesinden kurtarmaya çalışacağız. Bunları yaparken de dünya genelindeki ülkeleri, bilim insanlarını ve hastaneleri etkin bir biçimde kullanmamız gerekecek. Ayrıca dünya halklarının gerekli önlemleri almaları da yine bizim elimizde olacak.


COVID-19 pandemisi ile mücadele kapsamında daha önce Dünya Sağlık Örgütü’ne 250 bin dolarlık bir bağışta bulunmuş olan yapımcı şirket bu modu geliştirirken de uzmanların yardımını ve desteğini almış durumda. Virüsün yayılmasını önlemenin yanı sıra bir aşı geliştirip bunu tüm dünya insanlarının ulaşabilmesi için yaymaya çalışacağımız oyunu iOS ve Android cihazlarınız üzerinden oynayabilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir