Anasayfa > Oyun Haberleri > Playstation 5 Oyunları İçin Etkinlik Duyuruldu

Playstation 5 Oyunları İçin Etkinlik Duyuruldu

Yeni jenerasyon konsollar ve Playstation 5 oyunları hakkında yeni bilgiler edinmeye devam ediyoruz. Playstation’ın resmi Youtube kanalından, “The Future of Gaming” adında bir video yayınlandı.

playstation 5 joystick

Mayıs ayının başlarında, Epic Games‘in yayınladığı bir videoda PS5 için Unreal Engine 5 üzerinden yapılan bir teknoloji demosundan bu yazımızda bahsetmiştik. Sony’nin yakın zamanda PS5’e çıkacak oyunlar için bir açıklama yapması bekleniyordu. Sonunda bu açıklama Playstation’un Youtube kanalından yayınlanan bir video ile resmileşti.

Aşağıdan izleyebileceğiniz videoya göre, 4 Haziran Perşembe günü Türkiye saati ile 23.00’da  bir canlı yayın olacak. Sony‘nin yaptığı açıklamaya göre canlı yayın yaklaşık 1 saat sürecek ve çeşitli stüdyolardan PS5 için geliştirilen oyunları gösterecek. Önceden de olduğu gibi canlı yayını Youtube ve Twitch‘deki resmi Playstation kanallarından izleyebileceksiniz. Ayrıca Sony bu tarz canlı yayınlardan yıl boyunca yapacağını ve duyuracak daha fazla içerikleri olduğunu açıklamıştı.

Sony CEO’su Jim Ryan konferansta açıklanacak oyunları 2021 yılının başında herkesin Playstation 5’te oynayabileceğini ve bunun için çok heyecanlı olduklarını da belirtti. Playstation 5 Oyunları hakkında yapılacak bu canlı yayında yeni jenerasyona çıkış yapacak oyunlar hakkında bir çok bilgi edineceğiz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir