Anasayfa > Oyun Haberleri > PlayStation 5 Özel Oyunu Returnal’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu!

PlayStation 5 Özel Oyunu Returnal’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Returnal çıkış tarihi belli oldu! PlayStation 5’e özel olarak çıkış yapacak Returnal oyununun çıkış tarihi The Game Awards 2020 etkinliğinde belli oldu. Çıkış tarihi paylaşılan yeni fragmanda yerini aldı. İşte detaylar.

PlayStation 5 İçin Duyurulan Tüm Oyunlar

Merakla beklenen The Game Awards 2020 etkinliği sonunda gerçekleştirildi. Etkinlikte ödüller sahiplerine ulaştı ve yeni oyunlarla birlikte gelişmeler paylaşıldı. Yeni nesilde büyük ilgi gören PlayStation 5 konsolu için yeni özel oyunlar merakla beklenmeye devam ediyor. Returnal, PlayStation 5 özel oyunu olarak daha önceden tanıtılmıştı. Oyunun çıkış tarihi ilgilenenler için merak konusuydu. The Game Awards 2020 etkinliğinde yayınlanan yeni fragman ile çıkış tarihi belli oldu.

Housemarque tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayıncılığı üstlenilen Returnal, bir bilim kurgu TPS oyunu olarak karışımıza çıkıyor. Güçlü atmosferi ve efektleri ile PlayStation 5 konsolunun gücünü kullanacak oyun aynı zamanda DualSense ile de uyumlu çalışacak. Dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikler ile kaliteli bir oyun deneyimi sunmak amaçlanıyor. Oyunda sürekli olarak değişim geçiren uzaylı gezegende tek başına kalan Selene adlı karakterimiz ile oynuyoruz. Her öldüğünde macerasına yeniden başlamak zorunda kalan ana karakterimiz ile zorlu bir yolculuğa çıkacağız.

PlayStation 5 özel oyunu Returnal, herhangi bir ertelenme söz konusu olmadığı sürece 19 Mart 2021′de PlayStation 5 için çıkışını yapacak. Oyun ön siparişe açılmış durumda. Standart sürüm 619 TL iken; Deluxe sürüm ise 699 TL fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Ön sipariş vermek için buraya tıklayarak oyunun PlayStation Store sayfasına ulaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir