Anasayfa > Oyun Haberleri > PlayStation Plus Temmuz Ayı Oyunları Açıklandı

PlayStation Plus Temmuz Ayı Oyunları Açıklandı

Bildiğiniz gibi her ay PlayStation Plus oyuncuları için bazı oyunlar ücretsiz oluyor. PlayStation Plus temmuz ayı için gelecek oyunlar da resmi olarak bugün açıklandı. Ayrıca PlayStation Plus, 10. yılını doldurduğundan normalde verilecek 2 adet oyun dışında 1 adet oyun daha verecekler. Detaylar haberimizde.

Haziran ayında PS Plus kullanıcıları için ücretsiz olarak Call of Duty WWII ve Star Wars: Battlefront II veren Sony, bu ay hem 3 adet oyun hem de PlayStation kullanıcıları için ücretsiz tema hediye edecek. Oyunları yalnızca temmuz ayında ücretsiz şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Onun dışındaki aylarda oyunları satın almanız gerekecektir. Eğer oyunu PlayStation Plus ile temmuz ayında kütüphanenize eklediyseniz sadece PS Plus satın almak şartıyla diğer aylar da oyunlara erişebilirsiniz. PlayStation 4 teması hakkında henüz bir bilgi yok. İşte temmuz ayı için ücretsiz verilecek oyunlar:

Erica

Bu oyun diğer 2 ana oyun dışında verilen bonus oyundur. Erica, 19 Ağustos 2019 tarihinde çıkış yapan oyun, interaktif bir macera oyunudur. Eğer Late Shift adlı oyunu oynadıysanız bu oyunun da mantığını anlayabilirsiniz. Çünkü aslında bir oyundan çok interaktif bir film izliyormuşuz hissiyatı veriyor.

NBA 2K20

Her sene 2K Games, hayranları için bir NBA oyunu sunuyor. Geçtiğimiz haftalarda PlayStation sunumunda NBA 2K21’i görmüştük. Çıtayı her bir oyunda daha da yukarıya taşıyan 2K, oyuncuları NBA 2K21’e hazırlanmak için 2K20’yi sevenleriyle buluşturuyor.

PlayStation Plus

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

Gelelim bu ayın yıldızına. Rise of the Tomb Raider, adeta Uncharted markasına rakip niteliğinde oyuncuların karşısına çıktı. Serinin reboot üçlemesinin ikinci oyunu olan Rise of the Tomb Raider neredeyse 10 saatlik bir deneyim sunuyor.

PlayStation Plus Temmuz

 

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir