Anasayfa > Sanat Haberleri > Uncharted Filmi İçin Vizyon Tarihi Öne Çekildi

Uncharted Filmi İçin Vizyon Tarihi Öne Çekildi

Yapım süreci adeta yılan hikayesine dönen Uncharted filmi için bu kez hayranları sevindirecek gelişmeler var. Detaylar haberimizde.

Daha önce arka arkaya gelen erteleme haberleri ile gündeme gelen Uncharted filmi için bu kez hayranları sevindirecek gelişmeler var. COVID-19 pandemisi sebebiyle birçok büyük bütçeli oyun ve film için erteleme haberleri gelirken Uncharted filmi için sürpriz bir biçimde vizyon tarihinin öne çekildiği haberi paylaşıldı. Daha önce pandemi sebebiyle 8 Ekim 2021 tarihine ertelendiği duyurulan film bu kez yeni vizyon tarihi 16 Temmuz 2021 olarak belirlenmiş durumda.

Uncharted Filmi

Film için belirlenen ilk vizyon tarihi ise 5 Mart 2021 olarak duyurulmuştu. Ancak yapım sürecinde meydana gelen bazı problemler ve üstüne denk gelen pandemi sebebiyle bu tarih defalarca değişti. Tom Holland‘ın başrol koltuğunda oturacağı yapımda Mark Wahlberg ise Victor Sullivan rolü ile karşımıza çıkacak. Bunlar haricinde filmin kadrosunda Antonio Banderas, Tati Gabrielle ve Sophia Ali gibi ünlü isimler de bulunuyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Ruben Fleischer otururken senaryoyu ise Joe Carnahan üstleniyor. Erteleme haberlerinden sonra gelen vizyon tarihinin öne çekildiği bilgisi ile hayranları sevindiren film bakalım gişede beklediği başarıyı yakalayabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir