Anasayfa > Sanat Haberleri > Uncharted Filmi Bir Kez Daha Ertelendi!

Uncharted Filmi Bir Kez Daha Ertelendi!

Üst üste gelen erteleme haberlerinin gölgesinde kalmaya başlayan Uncharted filmi bir kez daha ertelenerek bekleyenlerini hayal kırıklığına uğrattı. Detaylar haberimizde.

Yapımı yılan hikayesine dönen Uncharted filmi bu kez de Coronavirus kurbanı oldu. Sony Pictures tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirus salgını sebebiyle önümüzdeki aylarda vizyona girmesi beklenen ve henüz çekimleri başlamamış olan bazı filmlerinin vizyon tarihlerinin ertelendiğini açıkladı. Henüz çekimlerine başlanmamış olan bu filmler arasında oyuncuların merakla bekledikleri Uncharted filmi de var.

Uncharted filmi

Spider-Man olarak da tanıdığımız Tom Holland‘ın başrol koltuğunda oturacağı filmin normal şartlar altında 5 Mart 2021 tarihinde izleyiciler ile buluşması bekleniyordu. Ancak yaşanan son gelişmelerin ardından filmin vizyon tarihi 8 Ekim 2021 olarak değiştirilmiş durumda. Filmin ilk ertelenme haberi bu da değil. Daha önce Aralık 2020’de vizyona girmesi beklenen film çekim aşamasında yaşanan bazı aksaklıklar sebebi ile 5 Mart 2021 tarihine ertelenmişti.

Sony Pictures ayrıca Uncharted hariç Ghostbusters: Afterlife, başrol koltuğunda Jared Leto‘nun oturacağı çizgi roman uyarlaması Morbius ve Greyhound gibi filmlerin vizyon tarihlerini de ileri tarihlere ertelediklerini duyurdu.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir