Anasayfa > Oyun Haberleri > Playstation Store İndirim Sayfasına Türkiye’den Erişilemiyor!

Playstation Store İndirim Sayfasına Türkiye’den Erişilemiyor!

Neredeyse tüm dünyanın Coronavirus salgını yüzünden evlerinden çıkmadığı şu günlerde Playstation Store indirim sayfasına ülkemizden erişilemiyor! Detaylar haberimizde.

Coronavirus salgını sebebiyle evlerimize kapandığımız şu günlerde biz oyuncuların evde en çok vakit geçirdiği yöntem elbette ki video oyunları oldu. Steam‘in üst üste anlık oyuncu rekorunu kırması da bu meselenin bir diğer kanıtı. Birçok platform ve yayıncı oyunlarını ücretsiz bir biçimde oyuncularına sunarak evde kalınması gerektiğini teşvik ederken Playstation Store ise Türk oyuncuların tepkilerinin odağında yer aldı.

Playstation Store indirim

Bir süredir Playstation Store indirim sayfasının Türkiye’den erişilemediğine dikkat çeken oyuncular firmayı salgın üzerinden fırsat sağlamak ile itham ediyorlar. Sayfa tamamen kaldırılmasa da erişilemez durumda. Bu durumun teknik bir hata mı yoksa bilinçli bir hareket mı olduğu ise belirsiz. Ancak Playstation gibi büyük bir firmanın basit gibi görünen bir sayfa hatasını günlerdir çözmemiş olması da elbette dikkat çekici.

Sosyal medya ve forumlarda konu hakkında tartışan oyunculardan çoğu işi firmayı boykot kararı almaya kadar götürmüş durumda. Tüm dünyanın evlerine kapanıp her zamankinden daha fazla oyun oynadığı şu günlerde yalnızca Türkiye PSN üzerinde var olan bu hatanın ne zaman düzeltileceği ise merak konusu. Playstation Türkiye henüz konu ile ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Şimdilik yalnızca Türkiye PSN‘e özel olan bu indirim sayfasının çalışmama durumu bakalım ne şekilde çözülecek?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir