Anasayfa > Oyun Haberleri > Pocket Pair, Palworld Adlı Yeni Hayatta Kalma Oyununu Duyurdu

Pocket Pair, Palworld Adlı Yeni Hayatta Kalma Oyununu Duyurdu

Craftopia’nın geliştiricisi Pocket Pair, Palworld adındaki yeni çok oyunculu açık dünya hayatta kalma oyununu duyurdu.

Pocket Pair adlı bağımsız geliştirici stüdyo, Eylül 2020’de Craftopia’yı erken erişim sürümüyle piyasaya sürmüştü. Birçok hayatta kalma oyunuyla ortak özelliklere sahip olan Craftopia, aynı zamanda RPG ve Hack n’ Slash ögelerine sahip olmasıyla dikkat çekmişti. Oyun, Steam’deki oyuncuların incelemelerine göre gayet başarılı bir çıkış yaptı.

Palworld Duyuruldu!

Geliştirici stüdyo, şimdi de yeni bir hayatta kalma oyununu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Pocket Pair, yine açık dünya içinde geçecek olan çok oyunculu bir hayatta kalma oyunu çıkaracak. Palworld adlı oyun Craftopia’yı andırsa da birçok farklı özelliğe sahip. Steam üzerinden oynayabileceğiniz oyun için kesin bir çıkış tarihi açıklanmadı, fakat Palworld’ün 2022 yılında çıkacağı duyuruldu.

palworld-1

Palworld Hakkında

Pal adındaki varlıkların üzerine kurulmuş bu oyunun açık dünyasında hayatta kalmak için doğanın zorluklarıyla savaş hâlindeyiz. Pal’lerimizle birlikte savaşa girebiliyor, onları binek olarak kullanabiliyor, istersek de onları çiftleştirip fabrikalarda çalıştırabiliyoruz. Tarla kurmak, ev yapmak, hatta siper olarak kullanmak isterseniz de envai çeşit Pal hizmetinizde. Oyunun Steam’de paylaşılan görsellerine göre birçok farklı çeşit Pal bulunuyor, ve bunlar farklı işlevlerle kullanılabiliyor. Bazıları işçiliğe uygunken bazılarıyla savaşa gidebiliyor, bazılarıyla da keşfe çıkabiliyorsunuz. Çiftleştirdiğiniz Pal’ler, ebeveynlerinin özelliklerini taşıyor.

Palworld Sistem Gereksinimleri

Oyun için şu anda sadece minimum sistem gereksinimleri paylaşılmış. Grafiklerden de bekleneceği üzere bu sistem gereksinimleri çok yüksek değil.

MİNİMUM:

  • İşletim Sistemi: Windows 7 SP1 veya sonrası
  • İşlemci: 2.0 GHz Dual Core veya benzeri
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: VRAM 2GB
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

Palworld’ün duyuru videosunu aşağıdan izleyebilir, oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Oyunun Steam sayfasına da göz atmanızı öneririz. Fiyat henüz belli değil fakat Craftopia’nın fiyatıyla (32 TL) aynı olması gayet olası.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir