Anasayfa > Oyun Haberleri > Polonya Hükumeti Cyberpunk 2077 Güncellemelerini Takip Edecek

Polonya Hükumeti Cyberpunk 2077 Güncellemelerini Takip Edecek

Polonya Hükumeti Cyberpunk 2077 için gelecek güncellemeleri takip edecek ve oyunun gelişimine göre şirketin gelirinin bir kısmına el koyacak.

Uzun süredir beklenen yapım Cyberpunk 2077’nin teknik ve oynanış anlamdaki sıkıntıları oyunun çıkışı ile oyun dünyasının eleştirilerinin odağı oldu. Yapımı yıllardır bekleyen oyuncular başta olmak üzere herkes eleştirilerini yaparken eleştirilerin odağı ise geliştirici CD Projekt Red oldu. Polonyalı geliştirici ekip her ne kadar oyunu yamalarla düzeltmeye çalışsa da gün geçtikçe yeni darbeler almaya devam ediyor. Daha önceden de Cyberpunk 2077 yüzünden hukuki yollardan başı belada olan CDPR’ın bu seferki sorunu ise Polonya Hükumeti olacak gibi görünüyor.

Polonya Rekabet ve Tüketici Koruma Bürosu (UOKiK) tarafından yapılan açıklamaya göre CDPR, Cyberpunk 2077’de bulunan hatalara en kısa sürede çözüm getirmezse şirket gelirinin bir kısmını kaybedebilir. Eğer oyuna eklenecek yamalar sorunlara çözüm olmazsa CDPR geçtiğimiz yılki gelirinin %10‘unu Polonya’ya ödemek zorunda kalacak. Polonyalı kaynaklarımız tarafından doğrulanan bilgi hakkında şirketten bir açıklama gelmemiş olsa da haber özellikle Polonya’da oldukça ses getirmiş gibi görünüyor. Bakalım bu gelişme oyunun düzeltilmesi sürecinde şirket için itici bir güç olabilecek mi. Konuyla ilgili yeni gelişmeleri sizlere aktarıyor olacağız.

Eğer bu Cyberpunk 2077 hakkında bizlerin fikirlerini merak ediyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanarak oyun hakkındaki incelememizi okuyabilirsiniz.

Cyberpunk 2077 İnceleme Dosyası – Tüm Detaylarıyla Cyberpunk 2077

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir