Anasayfa > Oyun Haberleri > Port Royale 4 Nintendo Switch İçin Piyasaya Sürüldü

Port Royale 4 Nintendo Switch İçin Piyasaya Sürüldü

Gaming Minds Studios’un oyunu Port Royale 4, Nintendo Switch platformunda piyasaya sürüldü.

Oyunculara harika bir ticaret ve bina yönetme simülasyonu ile gerçek bir 17. yüzyıl valilik deneyimi yaşatan Port Royale 4, Nintendo Switch’e geldi. Oyunun Nintendo Switch versiyonu tamamen dokunmatik ekran desteği ile çıktı. Oyunda hem mini haritayı kontrol edip hem de karışık ticaret yolları da kurabileceksiniz. Halihazırda PC, Xbox One ve PlayStation 4 sistemlerinde erişilebilen oyunun özellikleri ise şöyle.

Biomutant İçin İlk Yama Yakında Geliyor

Daha önce PC, Xbox One ve PlayStation 4 için 25 Eylül 2020 tarihinde piyasaya sürülen oyun, 28 Mayıs 2021’de Nintendo’nun küçük el konsolu olan Switch’e geldi. Çıktığından beri pek de fazla popüler olmasa da, hala oyunu düzenli olarak oynayan sadık bir kitle mevcut. Oyuncu sayısının pek yüksek olmaması oyuncuları çok etkilediği söylenemez, çünkü oyun tamamen single-player odaklı.

Oyuncular bu oyunda istedikleri 4 ülkeden (Fransa-İngiltere-Hollanda-İspanya) birini seçip, kendi eyaletini diğer 60 şehirle alış-veriş yapan bir ticaret merkezi haline getirmeye çalışabilir, ya da bu ülkelerden ayrılıp kendi bağımsızlığını da ilan edebiliyor, kendi eyaletleri içerisinde 25’i üretim alanı olan 50 adet bina kurup, kendi şehirlerini şekillendirebiliyor.

Port Royale 4 WarGalleon

Oyuncular kendi vatanlarından ayrılıp özerk bir devlet kurduklarında, kendi isteklerine göre bir bayrak seçip, ardından isterlerse kendi koptukları vatana savaş açabiliyor. Sadece ticaretle uğraşmak istemeyen oyuncular, rakip uluslara saldırıp 8v8 sıra tabanlı savaş alanında rakiplerine hükmedebiliyorlar. Oyunun haritası 12 milyon kilometre kare (4.500kmx2.700km) ve de oyunda hiçbir yükleme ekranı ya da bir bölgeden diğerine geçerken bekleme süresi bulunmuyor.  Oyuncuları bu büyük haritada, 18 farklı tarihi gemiyi kullanıp bütün dünyaya hükmetmekten alıkoyan tek şey kendileri.

Hakkında Tibet Teymen

Merhaba, Ben Tibet! 21 yaşındayım ve Adana'da yaşayan, Boğaziçi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyan, oyunlarla çok ilgili bir bir üniversite öğrencisiyim. Genellikle gereğinden fazla strateji oyunu, ve kendimden yaşlı oyunları oynarım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir