Anasayfa > Oyun Haberleri > Biomutant İçin İlk Yama Yakında Geliyor

Biomutant İçin İlk Yama Yakında Geliyor

25 Mayıs’ta çıkan aksiyon-rol yapma oyunu Biomutant için ilk yama çok yakın zamanda oyunculara sunulacak.

THQ Nordic’in yayımcılığını üstlendiği oyun Biomutant’ın ilk güncellemesi hakkında bazı detaylar paylaşıldı. Çiçeği burnunda oyun, ilk yamasıyla birlikte birçok farklı noktada değişiklikler yapacak. İlk yamayla birlikte bazı hata düzeltmelerinin yanında topluluktan gelen geri bildirime bağlı olarak değişiklikler gelecek. Güncellemenin ilk önce PC platformuna, ardından konsollara gelmesi bekleniyor fakat bu kesin değil.

Biomutant Sistem Gereksinimleri

Biomutant İçin İlk Yama Yolda

Biomutant oyununu geliştiren ekip, gelecek olan ilk yama detaylarını Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla oyunculara sundu.

“Yakın zamanda oyunculara ulaşmasını umduğumuz bir Biomutant güncellemesi üzerinde çalışıyoruz.

Güncellemeyi büyük ihtimalle önce PC platformlarına, ardından konsollara getirebileceğiz.

Güncelleme hata düzeltmeleri ve topluluğun geri bildirimi üzerine yapılan değişiklikleri içerecek.

Ses ve dövüşün yanısıra diyalogların hızı, anlatıcı seçenekleri, zorluk seçenekleri, motion blur ve alan derinliği gibi grafik seçenekleri, düşmana odaklanma üzerinde çalışıyoruz.”

Biomutant Hakkında

Biomutant açık dünyada geçen, TPS bakış açısından oynanan bir aksiyon-RPG. Mutasyon geçiren binlerce türün olduğu dünyada memeli bir hayvan türünün savaşçı bir karakterini oynuyoruz. Karakteri tıpkı diğer RPG’lerdeki gibi düzenleyebiliyor, zanaatkârlik mekaniklerinden faydalanıyoruz. Oyunda karakter önceden belirlenmiş değil, tamamen özelleştirilebilir olarak karşımıza çıkıyor. Bu özelleştirmeler, karakterin oyun içindeki özelliklerini ve istatistiklerini de etkiliyor.

Oyunu Windows, PlayStation 4 ve Xbox One üzerinden oynayabilirsiniz. Biomutant’ın yeni nesil güncellemesi ise önümüzdeki aylarda gelecek.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir