Anasayfa > Oyun Haberleri > Postal 2 Ve Paradise Lost İçin Güncelleme Geldi

Postal 2 Ve Paradise Lost İçin Güncelleme Geldi

Postal 2 ve Paradise Lost için bir güncelleme geldi. Detaylar haberimizde.

Dün itibariyle oyuna gelen 5024 adlı güncelleme Postal severler için çıktı. 2003 senesinden beridir aktif olarak güncellenen ve oynanmaya devam eden oyun günümüzde hala bazı teknik problemleri var. Postal 2, serinin en başarılı ve sevilen oyunu olduğundan Running With Scissors oyunu güncel tutuyor.

Running With Scissors yayınladığı haberde oyuncuların Postal 2 ve Paradise Lost oynarken NPC karakterlerin ölüp ragdoll olması gerektiği yerde patlamalarından şikayetçi olduğunu belirtiyor. Bunun bu kadar uzun süre sonra düzeltilmesi hakkında üzgün olduklarını, bugünlerde sadece Postal 4: No Regerts ile uğraştıklarını belirttiler. Fakat sonunda en popüler oyunlarının bazı sorunlarını düzeltebildiklerini açıklıyor. Bu güncelleme sadece Windows için geldi. Ayrıca Postal 2 ve  Paradise Lost için bundan sonra başka güncellemelerin de geleceğini eklemeyi unutmadılar.

Postal 2

Düzeltilenler

  •  NPC karakterleri artık patlamak yerine yalnızca ölüme sürüklenen bir ragdoll olacak.
  • Gamma ayarları sıfırlanacak.
  • Oyunu yeni indirdiğinizde tam ekranda başlayacak.
  • Oyunu oynarken FOV değişecek. (Bazı modları etkileyen nadir hata.)
  • Üçüncül şahıs kamera bakış açısında silahların kaybolması düzeltildi.
  • Bazı sistemlere yönelik çeşitli küçük düzeltmeler.
  • Nick’s Co-op adlı modu oynayanların deneyimini geliştirmek için Multiplayer kodunda çeşitli düzeltilmeler yapıldı.

Daha sonraki günlerde oyunun çökmesiyle ilgili sorunların çözüleceğini belirttiler. Özellikle bütün oyuncuların şikayetçi olduğu yükleme ekranlarındaki çökme sorununu çözeceklerinin altını çizdiler. Oyun Steam üzerinden 18 TL’ye satılıyor. Oyunu satın almak için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir