Anasayfa > Oyun Haberleri > Prince of Persia: The Sands of Time Görüntüleri Sızdırıldı

Prince of Persia: The Sands of Time Görüntüleri Sızdırıldı

Prince of Persia: The Sands of Time görüntüleri internete düştü. Genelde yapımları beğenilen Ubisoft, bu sefer internetin alay konusu oldu.

Remake çılgınlığına, suyunun suyu konseptiyle katılan Ubisoft, Prince of Persia efsanesini sağabildiği kadar sağmaya kararlı görünüyor. Daha önce de Prince of Persia serisine remake ve remaster çıkaran şirket bu sefer internetin alay konusu olmaktan kurtulamadı. Prince of Persia ve Ubisoft’un remake hikayesinin kısa bir özetini daha önce yaptığımız haberimizden okuyabilirsiniz.

Yeni Prince of Persia Oyunu İçin Umutlandıran Gelişme!

Resetera isimli internet sitesinde, Prince of Persia: The Sand of Time oyununa ait olan görüntüler, AndrewDTF isimli kullanıcı tarafından paylaşıldı. Bu paylaşımlarda yeni Prince of Persia oyununa ait olduğu iddia edilen iki de ekran görüntüsü paylaştı. Bu ekran görüntüleri, Rusya’da yapılacak bir kampanyanın bannerlarına ait.

Paylaşılan Prince of Persia: The Sands of Time görüntüleri sitenin kullanıcıları tarafından yerden yere vuruldu. Bir çok kullanıcı Ubisoft‘un remake olayını iyice abarttığını ve bu konuda başarısız olduğunu dile getirdi. Daha önce PS3 için çıkaralın remake’in tam bir fiyaska olduğunu hatırlatan kullanıcılar, hayal kırıklıklarını saklamaya gerek görmediler.

prince of persia: the sands of time görüntüleri

Bir kullanıcı Ubisoft yüzüne tükürmüş gibi hissettiğini söyledi. Bir diğeri ise 90’larda yapılmış CGI’ların kalitesine sonunda gelindiğini belirterek Ubisoft’u ironik olarak övdü. Başka bir kullanıcı Ubisoft’a bu görüntüleri yalanlamak için halen 10 saati olduğunu hatırlattı.

Bizim yorumumuzu sorarsanız, adam Pers prensi diye illa görüntülerinin üzerine bir çuval kumla girmeye gerek olmadığı yönünde. Ama şunu da söylemek gerekir ki, sızıntı ihtimaline karşı bu tip bir kalite azaltma belki de Ubisoft’un güvenlik stratejisi ya da hakkında konuşturmak için özellikle yaptığı bir şey. İşin aslı Ubisoft Forward etkinliğinde belli olacak.

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir Yorum

  1. Baya iyi ha yalnız şaka maka Ubisoft bu işi iyi biliyor. Yani koskoca şirket oyuncuları kendimden nasıl nefret ettiririm diye bir konferans yapıp “Kanka bizim fanboy kitlelerimiz var ya he onlar zaten ne yaparsak yapalım alıyorlar uğraşmaya gerek yok yapın gitsin” diyen bir çalışanını dinleyip şirketin vizyonu haline getirmiş gibiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir