Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Prince of Persia Oyunu İçin Umutlandıran Gelişme!

Yeni Prince of Persia Oyunu İçin Umutlandıran Gelişme!

Yıllardır akıbeti bilinmeyen ve oyuncular tarafından merakla beklenen yeni Prince of Persia oyunu için umutlandıran gelişmeler var. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının efsanelerinden olmasına karşın uzun yıllardır herhangi bir haberini alamadığımız Prince of Persia serisi için Ubisoft‘un Prince of Persia 6 alan adını aldığı ortaya çıktı. princeofpersia6.com olarak Ubisoft tarafından satın alınan alan adı oyuncuları da serinin yeni oyunu hakkında umutlandırdı. Seriden uzun süredir ses soluk çıkmasa da Ubisoft‘un böyle köklü bir seriyi unutması ihtimali halihazırda zor görünürken yaşanan bu gelişme gözleri Ubisoft cephesine çevirdi.

yeni Prince of Persia

Elimizde yeni oyun hakkında henüz başka bilgiler olmasa da atılan bu adım serinin uzun yıllar sonra tozlu rafların arasından çıkartılıp yeniden önümüzde konulacağını kanıtlar nitelikte. Ubisoft son olarak Assassin’s Creed: Valhalla‘yı duyurarak oyuncuların beklentilerini yükseltmeyi başarmıştı. Bakalım Assassin’s Creed: Valhalla sonrasında Ubisoft cephesinden gelecek yeni oyun bir Prince of Persia oyunu olacak mı? Seri son olarak karşımıza 2010 yılında Prince of Persia: The Forgotten Sand ile çıkmıştı. Metacritic puanı 75 olan oyun hem eleştirmenler hem de oyuncular tarafından ortalama bir yapım olarak değerlendirilmişti.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir