Anasayfa > Oyun Haberleri > Prince of Persia: The Sands of Time Remake Belirsiz Bir Tarihe Ertelendi

Prince of Persia: The Sands of Time Remake Belirsiz Bir Tarihe Ertelendi

Eylül ayında duyurulan Prince of Persia: The Sands of Time Remake oyununun belirsiz bir tarihe ertelendiği Ubisoft tarafından açıklandı.

Eylül ayında duyurulan ve Prince of Persia hayranlarının merakla beklediği oyundan bir süredir haber alamıyorduk. Akıbetinden uzun süredir haberdar olmadığımız Prince of Persia: The Sands of Time Remake’in belirsiz bir tarihe ertelendiğini öğrendik. Ubisoft tarafından yapılan açıklamada ilave geliştirme süresinin, geliştirici ekibe “orijinaline sadık kalırken taze hissettiren bir yapım” oluşturmak için imkan sunacağı belirtildi. Açıklamanın ardından, daha önce Ocak 2021’den Mart 2021’e ertelenen oyunun çıkış tarihiyle ilgili herhangi bir bilgimiz kalmamış oldu.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake Ertelendi

Ubisoft, yaptığı açıklamada bu sürpriz haberin sonrasında oyuncuları gidişata yönelik bilgilendireceğinin sözünü verdi. Resmî açıklamayı yukarıdaki gönderiden inceleyebilirsiniz.

Oyunun hayranları bu erteleme karşısında hayal kırıklığına uğrasa da genel kitle kötü bir oyundansa ertelemeye daha sıcak bakıyor. Çıkışının ardından neredeyse iki ay geçmesine rağmen hâlâ tam olarak düzeltilememiş Cyberpunk 2077 örneğini göz önünde bulundurursak atalarımızın sözünü hatırlayabiliriz: Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir