Anasayfa > Oyun Haberleri > Prince of Persia: The Sands of Time Remake Duyuruldu

Prince of Persia: The Sands of Time Remake Duyuruldu

Bir süredir hakkında sızıntıların ve duyumların döndüğü Prince of Persia: The Sands of Time Remake duyuruldu. Detaylar haberimizde.

Bizlerin de bugün sitemizde yer verdiğimiz Prince of Persia: The Sands of Time için bir remake çalışmasının gündemde olduğu bir süredir biliniyordu. Bu kimi oyunculardan iyi dönüşler toplasa da kimi oyuncuların da pek hoşuna gitmemişti. Oyunun bazı görselleri ortaya çıkmış ve iddialar oldukça kuvvetlenmişti.

Prince of Persia: The Sands of Time Görüntüleri Sızdırıldı

Son gerçekleşen Ubisoft Forward etkinliğinde ise oyun resmen duyuruldu. Oyunun resmi tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Prince of Persia: The Sands of Time için belirtilen çıkış tarihi ise 21 Ocak 2021 olarak belirtildi. Konsollarda 199₺, Uplay üzerinde ise 179₺ fiyatı ile ön siparişe de açılmış durumda

Videonun yorumlarını incelediğimizde ise Ubisoft’un Prince of Persia: The Sands of Time Remake’i ile oyuncuları pek de heyecanlandırmadığını görüyoruz. Genellikle oyuncular gösterilen videonun Prince of Persia serisine yakışmayan bir çalışma olduğunu ifade ediyor. Bu haberin yazıldığı sırada 1000 beğeniye karşı 2200 dislike olması ise bu durumu kanıtlar biçimde.

Sizlerin yeniden yapılmış Prince of Persia: The Sands of Time için görüşleriniz neler? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir